iphone al benceXiaomi redmi note 9 önermeyinredmi note 8 pro dusunuyorum sizce alimmi
sizinde önerilerinizi bekliyorum
kanka 2. el alırsın3 bin TL ye iphone
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon düzeltiyorum hemen![]()
o zaman sen bilirsin knkm ama mesela adam telefonu alıyor sadece jelatinii açıyr sonra ihtiyaç dolyısıyla uyguna satıyor2.el hiçbir şey almıyorum ben
Poco x3 nfcXiaomi redmi note 9 önermeyinredmi note 8 pro dusunuyorum sizce alimmi
bende şu an redmi note 8 var güzel tel fakat instada falan gezerken kasıyor pro modelinde öyle bir sorun varmıdırYurtdışı POCO X3 falan bakabilirsin 2200'e falan bulunuyor çok rahat. Garantili alıcaksan Xiaomi Note 8 Pro gayet güzel bir tercih.
Yurtdışı POCO X3 falan bakabilirsin 2200'e falan bulunuyor çok rahat. Garantili alıcaksan Xiaomi Note 8 Pro gayet güzel bir tercih.
Note 8 pro nun bir kaç ay sonra yavaşladığına dair bir sürü şikayet varXiaomi redmi note 9 önermeyinredmi note 8 pro dusunuyorum sizce alimmi
en sağlamı redmi note 7 herhalde annem alalı 2 yıl olacak hiç bir şeyi yokNote 8 pro nun bir kaç ay sonra yavaşladığına dair bir sürü şikayet var
Poco iyi gibi geldi düşünücemPoco x3 nfc, 120hz ekran + fiyatına göre üstün kamera özellikleri, note 8 pro ya göre biraz daha iyi