Neler Yeni

3 DEV OYUN ANKETİ ! Metacritic Jurisi Gibi Düşün

Hangisi ?

• Red Dead Redemption 2

• God of war 2018 + Ragnarök

• Last of Us Part 1-2

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar şimdi kişisel zevkleriniz kenara bırakarak oy kullanmanızı istiyorum. Sizce bu 3 oyundan hangisi en çok yapmak istediği sunumu başaran, oynarken oyun olduğunu unutturan, Atmosferiyle dünyasıyla çıtayı yükseltmiş vs. Metacritic jurileri gibi düşünüp oy kullan.
- Red Dead Redemption 2
- God of war 2018 + Ragnarök
- Last of Us Part 1-2

3 oyun dışında başka oyun varsa yorumlarda belirtin.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Arkadaşlar şimdi kişisel zevkleriniz kenara bırakarak oy kullanmanızı istiyorum. Sizce bu 3 oyundan hangisi en çok yapmak istediği sunumu başaran, oynarken oyun olduğunu unutturan, Atmosferiyle dünyasıyla çıtayı yükseltmiş vs. Metacritic jurileri gibi düşünüp oy kullan.
- Red Dead Redemption 2
- Last of Us Part 1-2

rdr2 dışında söylediğiniz çıtayı geçebilecek bir oyun yok hocam

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
- Red Dead Redemption 2
- Last of Us Part 1-2

gözüm kapalı red dead redemption 2 derdim fizikler olsun akıcılık olsun hikayesi olsun mükemmel bir oyun diyebiliriz

yusuftheayay

80+ Bronze
Yaw tamma rdr2 güzel oyunda kim tek oturuşta bitirebilir ki aşırı sıkıyor bence, o yüzden gow

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
God Of War. RDR 2'yi henüz oynamadım. Last Of Us Part II'de Joel'u öldürüp hikayenin içine ettikleri için birinci oyunu da oynamak içimden gelmiyor. Yoksa PS5 için olan Part I'i de alırdım.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
God Of War. RDR 2'yi henüz oynamadım. Last Of Us Part II'de Joel'u öldürüp hikayenin içine ettikleri için birinci oyunu da oynamak içimden gelmiyor. Yoksa PS5 için olan Part I'i de alırdım.
Part 1 daha güzel bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom