Neler Yeni

3. Dünya Savaşı Mı Oluyor?

Jaja50

80+ Silver
savaş olursa dolar düşer mi acaba? belki 750 ti lı sistem toplarım o zaman.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dostum adamlar kendi içinde niye terör istesinler. Şuan italyada terör örgütü çıksın isterler mi?
Orası Avrupa dostum. Terör örgütlerinin, silah tüccarlarının, bölgesel mafyaların bulunduğu Orta Doğu değil, insanlar eğitimli, kültürlü niye kendi aralarında vize koysunlar. AB'nin amacı bir çok alanda Avrupa ülkelerinin birlikte olması zaten.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Abartmayın ne 3.dünya savaşı kafanızdan kıyamet senaryosu yazmayın sadece Azerbaycan ve Ermenistan savaşıyor diğer ülkelerin umrunda bile değil bu savaş hatta onların işine geliyor ayrıca Rusya olduğu sürece Azerilerin Ermenistanı işgal etmesi ihtimali olmayan bir hayalden ibaret.
Rusya ikisine de kızar olay biter.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Baya güldürdünüz beni bugün. :ROFLMAO:

Türkiye ile Yunanistan savaşamaz NATO kurallarında NATO'ya üye olan 2 ülke birbirleriyle savaşamaz. Her türlü alır? Mother Russia'yı hesaba katmıyorsun.
Evet haklı. Forumda ülkeler arası savaş vb. şeyler ile ilgili bilgi vermek için bir bilgi ve tartışma konusu olabilir bence.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Ne yardımı yaptın kral sen kendi adına? Senin ülken Türkiye benim Azerbaycan. En az senin kadar bende Türküm. Çanakkale savaşında sadece senin atan savaşmadı benimde atam savaştı şu an kendi ülkende rahat nefes alıp yaşıyor isen bu toprağın altında yatan atalarımızın sayesindedir . Atatürkün önderliğinde bir sürü Azerbaycanlı Türk Kürt asker sabaştı kurtuluş savaşında bir araştır. İsrail meselesine gelince İsrail sizi umursamıyor bile İsarilin derdi Filistinle Kudüsle sizene Kudüsden. Müslüman ülke diye mi bu kadar savunuyorsunuz? Amerikada ölen siyahiler bile bu kadar umurunuzda değil takılmışsınız dinin arkasına herkese ahkam kesiyorsunuz. Türkiye bu zihniyetle giderse ikinci Arap ülkesi olur. Din ayrımı yapmayı bırakın ırkcılık bu.

Ayrıca Azerbaycan kendi ordusu ile 7 fazla köye işğalden kurtardı bu gece. Rusyadan destek istedi Ermenistan ama adamlar reddetti. Bu sefer durmayacağız. Tarihin derinliklerine inerdimde o derinliklerde kaybolursun kral Azerbaycanın Türkiye için yaptıklarını söylerdim ama minnet etmek olurdu. Benim Türk kardeşlerim var onlara canım feda savaş olsa giderim. Türkiye ve Azerbaycan bir bedende iki can. Bu böyle biline.

Ordumuz İşğal edilen topraklarımızı yavaş yavaş alıyor dost kim düşman kim belli olacak bu sene...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sefer dedi ama susmadık 7 köye aldık ve haylada savaş devam ediyor yarın güzel haberlerle geleceğim inşallah.

Senin için insan hayatı silahdan daha mı değerli kral? Çanakkale savaşında ki askerlerin canından daha mı değerli silahlar?
Ben başka bir şey demiyorum sana kral.

Bizde Türkiyeye giderken vize alıyoruz. Vize almayı buna bağlaman çok yanlış onlarca terorist gidiyor güvenlik içinde gerekli bu PKK es geçme.
Kudüs neden mi önemli. İyisindir umarım. Kudüs bu *** eline geçerse daha kötü şeyler olur

savaş olursa dolar düşer mi acaba? belki 750 ti lı sistem toplarım o zaman.
Amerika karışırsa daha çok artar

drocco

80+ Bronze
Amerika Irak'a girdiğinden beri var zaten 3. Dünya savaşı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
sadece ermenistan kaşınıyor gibi 3.dünya savaşanın fitilini ateşleyebilecek kadar büyük bir ülke değil zaten ekonomik baskılar vs ile de alttan alttan savaş oluyor daha çok ülkeler kendi aralarında sözde bir barış içinde olmaya çalışıyor

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Aga yardım edelim iyi hoşta Bizim ekonomi savaşı kaldıramaz. Yardım etcez diye patlamayalım

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Aga yardım edelim iyi hoşta Bizim ekonomi savaşı kaldıramaz. Yardım etcez diye patlamayalım
Askeri gücümüz fazla zaten az bir şey silah yollarız 3 milyon ülkeyi alamayanda en biliyim

sadece ermenistan kaşınıyor gibi 3.dünya savaşanın fitilini ateşleyebilecek kadar büyük bir ülke değil zaten ekonomik baskılar vs ile de alttan alttan savaş oluyor daha çok ülkeler kendi aralarında sözde bir barış içinde olmaya çalışıyor
3 milyon nüfusu var zaten arkasında birileri olamsa kaşınırmı acaba

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Rusya masaya çağırıyor sadece. Başka bir şey yapmaz/yapamaz
Rusya istediğini yapar. Uzun süredir sessizler, Karabağ üzerinde Rus uçakları vb. gibi haberler görürsem şaşırmam.

Suriye de Esad'a ettikleri yardımlar ile Akdeniz'e indiler, petrol sahalarını aldılar; Dünya sesini çıkaramadı.
Libya da Hafter'e açık açık savaş uçağı gönderdiler; Dünya sesini çıkarmadı.
Her hafta Avrupa ülkeleri üzerinde uçakları ile ''bakın Rusya burada'' mesajını veriyorlar, yetmiyor ABD bombardıman uçağını tehlikeli manevralar ile durduruyorlar,

Rusya bölgesel değil evrensel bir güç. Rusların siyasi gücünü bu kadar hafife almayın.

Son düzenleme:
Top Bottom