Neler Yeni

3. Dünya Savaşı Mı Oluyor?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ölmek için güzel bir zaman, keşkee...

T.P.G.

80+ Titanium
Rusya istediğini yapar. Uzun süredir sessizler, Karabağ üzerinde Rus uçakları vb. gibi haberler görürsem şaşırmam.

Suriye de Esad'a ettikleri yardımlar ile Akdeniz'e indiler, petrol sahalarını aldılar; Dünya sesini çıkaramadı.
Libya da Hafter'e açık açık savaş uçağı gönderdiler; Dünya sesini çıkarmadı.
Her hafta Avrupa ülkeleri üzerinde uçakları ile ''bakın Rusya burada'' mesajını veriyorlar, yetmiyor ABD bombardıman uçağını tehlikeli manevralar ile durduruyorlar,

Rusya bölgesel değil evrensel bir güç. Rusların siyasi gücünü bu kadar hafife almayın.
Zaten Rusya'yı hafife almıyorum. Fakat Azerbaycan'da sıcak çatışmaya gireceğini sanmam.

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
zaten oluyordu ve size söyle söyliyim gelecekteki savaşlar ya çok ilkel ok yay taş sopa kılıç kalkan gibi aletlerle yani bf1 den biraz daha eski aletlerle yada star wars gibi acayip gelişmiş silahlarla olcak ortası yok

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
güvenlik içinse ab ülkeleri niye birbirine vize almyor?
PKK, Esat, İşid bunları dinini ne? Daha sayayım mı?
AB ülkelerinde böyle bir şey var mı Allahu Ekber deyip birbirlerinin kellesini alıyorlar mı ya da kendi ülkesinin vatandaşı kendi ülkesinde kendini canlı bomba olarak patlatıyor mui?

Kudüs neden mi önemli. İyisindir umarım. Kudüs bu *** eline geçerse daha kötü şeyler olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amerika karışırsa daha çok artar
Daha ne eline geçmesi kral zaten adamların ellerinde Kudüs. Başkent yaptı adamlar Kudüsü. Ne yapacaklar daha. Natoyu es geçme Amerikanın yaptığı tek hamlede tüm Nato ülkesi Amerikanın tepesine çöker. Rusya desen geri çekilde Azerbaycan Ermenistan savaşında. Tek İran Fars uşakları kaldı. Onlarıda ezip geçeceğiz.

Aga yardım edelim iyi hoşta Bizim ekonomi savaşı kaldıramaz. Yardım etcez diye patlamayalım
Kral yardım edin demiyorum. Etmeseniz bile biz dün akşam 7 bu gün 2 köye işğalden kurtardık. ermenistan hastaneleri şu anda boşaltıyor yaralı askerlerden yer yok

Askeri gücümüz fazla zaten az bir şey silah yollarız 3 milyon ülkeyi alamayanda en biliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 milyon nüfusu var zaten arkasında birileri olamsa kaşınırmı acaba
Arkasında ki Rusya geri çekilde. İran destek için silah gönderdi. İranda yaşayan Azerbaycanlılarda protesto ettiler. Bu gün sokağa döküldüler.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Konu basit olayı biliyorsunuz
Hali hazırda hicbir ulkenin eskiden olduğu gibi dünya savaşi çikaracak yüreği yoktur gerçekten dünya savaşi cikarsa artık geri kalanlar hayatlarini taş devri gibi geçirmeye devam ederler. Savaşlar artik soğuk uzaktan SOSYAL MESAFELI şekilde yapiliyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
İsrail 8 9 Milyon mesela ama adamlar alfa :D
Amerika sayesine alfa ama şunu söyleyebilirim ki yahudiler genelde korkaktır abilerine güvenirler kendi başlarına tutunamazlar.

Aslında burada yahudi değilde siyonist desek daha doğru olur hepsi korkak değil sonuçta.

T.P.G.

80+ Titanium
Amerika sayesine alfa ama şunu söyleyebilirim ki yahudiler genelde korkaktır abilerine güvenirler kendi başlarına tutunamazlar.

Aslında burada yahudi değilde siyonist desek daha doğru olur hepsi korkak değil sonuçta.
A Haber Sabah Ajansı Sunucusu: İsrail denen siyonist emperyalist yahudiler

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz

Kral şu savaş meselesinide dine bağlamayın kurban olayım ya. Bu müslüman güçlü o yahudi korkak.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kral şu savaş meselesinide dine bağlamayın kurban olayım ya. Bu müslüman güçlü o yahudi korkak.
Dine bağlamadım kral ama genelde korkak oluyorlar yahudileri değil siyonistleri diyorum.

İkisi arasında ciddi fark var. Ne kadar aynı gibi gözükselerde.

Top Bottom