Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Ölmek için güzel bir zaman, keşkee...
Zaten Rusya'yı hafife almıyorum. Fakat Azerbaycan'da sıcak çatışmaya gireceğini sanmam.Rusya istediğini yapar. Uzun süredir sessizler, Karabağ üzerinde Rus uçakları vb. gibi haberler görürsem şaşırmam.
Suriye de Esad'a ettikleri yardımlar ile Akdeniz'e indiler, petrol sahalarını aldılar; Dünya sesini çıkaramadı.
Libya da Hafter'e açık açık savaş uçağı gönderdiler; Dünya sesini çıkarmadı.
Her hafta Avrupa ülkeleri üzerinde uçakları ile ''bakın Rusya burada'' mesajını veriyorlar, yetmiyor ABD bombardıman uçağını tehlikeli manevralar ile durduruyorlar,
Rusya bölgesel değil evrensel bir güç. Rusların siyasi gücünü bu kadar hafife almayın.
İsrail 8 9 Milyon mesela ama adamlar alfaÜlkelerin gücünü nüfusla karşılaştıran kişi:
Adamlar sonuçta Amerika nın ekmeğini yiyorİsrail 8 9 Milyon mesela ama adamlar alfa
Amerika İsrail ekmegi yiyor neredryseAdamlar sonuçta Amerika nın ekmeğini yiyor
PKK, Esat, İşid bunları dinini ne? Daha sayayım mı?güvenlik içinse ab ülkeleri niye birbirine vize almyor?
Daha ne eline geçmesi kral zaten adamların ellerinde Kudüs. Başkent yaptı adamlar Kudüsü. Ne yapacaklar daha. Natoyu es geçme Amerikanın yaptığı tek hamlede tüm Nato ülkesi Amerikanın tepesine çöker. Rusya desen geri çekilde Azerbaycan Ermenistan savaşında. Tek İran Fars uşakları kaldı. Onlarıda ezip geçeceğiz.Kudüs neden mi önemli. İyisindir umarım. Kudüs bu *** eline geçerse daha kötü şeyler olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerika karışırsa daha çok artar
Kral yardım edin demiyorum. Etmeseniz bile biz dün akşam 7 bu gün 2 köye işğalden kurtardık. ermenistan hastaneleri şu anda boşaltıyor yaralı askerlerden yer yokAga yardım edelim iyi hoşta Bizim ekonomi savaşı kaldıramaz. Yardım etcez diye patlamayalım
Arkasında ki Rusya geri çekilde. İran destek için silah gönderdi. İranda yaşayan Azerbaycanlılarda protesto ettiler. Bu gün sokağa döküldüler.Askeri gücümüz fazla zaten az bir şey silah yollarız 3 milyon ülkeyi alamayanda en biliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 milyon nüfusu var zaten arkasında birileri olamsa kaşınırmı acaba
Hali hazırda hicbir ulkenin eskiden olduğu gibi dünya savaşi çikaracak yüreği yoktur gerçekten dünya savaşi cikarsa artık geri kalanlar hayatlarini taş devri gibi geçirmeye devam ederler. Savaşlar artik soğuk uzaktan SOSYAL MESAFELI şekilde yapiliyor.Konu basit olayı biliyorsunuz
Amerika sayesine alfa ama şunu söyleyebilirim ki yahudiler genelde korkaktır abilerine güvenirler kendi başlarına tutunamazlar.İsrail 8 9 Milyon mesela ama adamlar alfa
A Haber Sabah Ajansı Sunucusu: İsrail denen siyonist emperyalist yahudilerAmerika sayesine alfa ama şunu söyleyebilirim ki yahudiler genelde korkaktır abilerine güvenirler kendi başlarına tutunamazlar.
Aslında burada yahudi değilde siyonist desek daha doğru olur hepsi korkak değil sonuçta.
Kral şu savaş meselesinide dine bağlamayın kurban olayım ya. Bu müslüman güçlü o yahudi korkak.Amerika sayesine alfa ama şunu söyleyebilirim ki yahudiler genelde korkaktır abilerine güvenirler kendi başlarına tutunamazlar.
Aslında burada yahudi değilde siyonist desek daha doğru olur hepsi korkak değil sonuçta.
Dine bağlamadım kral ama genelde korkak oluyorlar yahudileri değil siyonistleri diyorum.Kral şu savaş meselesinide dine bağlamayın kurban olayım ya. Bu müslüman güçlü o yahudi korkak.