Arkadaşlar sistem eski DDR 2 3 gb ram 666 MHz sadece LoL oynugam bu sistem için hangi Windows sürümünu kurmalıyız ben win7 64 bit dusunuyorum ekran kartı gt220 işlemci e7300 low ayarlarda oynar miyim lol
w7 64 kurayım lol oynatmazsa sorun olursa öyle yaparım oc işlemci de yıllardır maxcun felan yok ondan şimdilik gerek yok gibi gözüküyor2cekirdek 2islem de sorun olabilecegini soyliyenler vardi. windows 7 64bit yukleyin. biostan overclock yapin isi fazla artmazsa acik kalsin. yuzde 20 oc yapilabiliyormus biostan
https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuem-windows-7-iso-dosyalari.1343336/ bu linkteki nasıldır forumdan arkadaş atmış senin dediğinden mi kurayımbide home basic mi iyidir starter fln mıbu program windowsun kendi sitesinden linki bulup indirir. orjinali bu program ile indirebilirsiniz.Windows ISO Downloader
Windows ISO Downloader 8.46 indir - Microsoft Windows and Office ISO Download Tool Windows İndirme Aracı, Microsoft Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 gibi işletim sistemi ürünlerinin disk görüntülerini (ISO) doğrudan Microsoft'un sitesinden zahmetsizce indi...www.gezginler.net
formattan sonra saat hatali olabilir. oyun icin windows 7 saat guncellemesi yazip yukleyin sonra saate tiklayip degistir seceneginden İstanbul yapin duzelir.