Neler Yeni

3 gb ram ile 32 bit mi 64 bit m

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar sistem eski DDR 2 3 gb ram 666 MHz sadece LoL oynugam bu sistem için hangi Windows sürümünu kurmalıyız ben win7 64 bit dusunuyorum ekran kartı gt220 işlemci e7300 low ayarlarda oynar miyim lol

Oynarsin. Kurmuşken 64 bit kur. O işlemci 64 bit destekliyor
Arkadaşlar sistem eski DDR 2 3 gb ram 666 MHz sadece LoL oynugam bu sistem için hangi Windows sürümünu kurmalıyız ben win7 64 bit dusunuyorum ekran kartı gt220 işlemci e7300 low ayarlarda oynar miyim lol

2cekirdek 2islem de sorun olabilecegini soyliyenler vardi. windows 7 64bit yukleyin. biostan overclock yapin isi fazla artmazsa acik kalsin. yuzde 20 oc yapilabiliyormus biostan

windows7 64 bit iso dosyası en performanslı nerden indireblirim modsuz verebilceğiniz link varmıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2cekirdek 2islem de sorun olabilecegini soyliyenler vardi. windows 7 64bit yukleyin. biostan overclock yapin isi fazla artmazsa acik kalsin. yuzde 20 oc yapilabiliyormus biostan
w7 64 kurayım lol oynatmazsa sorun olursa öyle yaparım oc işlemci de yıllardır maxcun felan yok ondan şimdilik gerek yok gibi gözüküyor

bu program windowsun kendi sitesinden linki bulup indirir. orjinali bu program ile indirebilirsiniz.
formattan sonra saat hatali olabilir. oyun icin windows 7 saat guncellemesi yazip yukleyin sonra saate tiklayip degistir seceneginden İstanbul yapin duzelir.

Hemen hemen aynı sistemde 64 bitin 32 bitten daha performanslı olduğunu deneyimledim. Dolayısıyla 64 bit öneririm.

b
bu program windowsun kendi sitesinden linki bulup indirir. orjinali bu program ile indirebilirsiniz.
formattan sonra saat hatali olabilir. oyun icin windows 7 saat guncellemesi yazip yukleyin sonra saate tiklayip degistir seceneginden İstanbul yapin duzelir.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuem-windows-7-iso-dosyalari.1343336/ bu linkteki nasıldır forumdan arkadaş atmış senin dediğinden mi kurayımbide home basic mi iyidir starter fln mı

ram sabit kalacaksa 32 olabilir ama 64 her zaman iyidir.

homebasic veya starter bazi ozellikleri kisitli bence pro kullanin her ozellik acik kalsin. net frame workde sorun yasamayin. o linkte sanirim isinizi gorur farketmez o linktende indirebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,921
Üyeler
173,098
Son üye
Nart Kaan
Geri