1.2 gb lik videoyu 5 ila 10 upload bazen 20 upload ile (20 hariç) 1 e yakın veya 1.5 saatte yüklüyor benim karpuzSoru başlıkta bi an unuttuö uploadımı bi oyun videosu çektim youtube için famat upload 0.5 kaç saat gün ay yılda yüklenir bu video?
Hız testinde çıkan 0.5 şimdi indirirken öylemi indiriyor yoksa dowload gibi hız testinde çıkan sonucu 8 emi bölüyoruz?0.5 ne? Hız testinde mi 0.5 çıkıyor yoksa saniyede indirdiği dosya boyutunu mu kast ettin.
Bu da download hızı gibi. 0.5 megabit upload ile 3 GB'lık dosyayı 14,5 saat civarında yüklersin.Hız testinde çıkan 0.5 şimdi indirirken öylemi indiriyor yoksa dowload gibi hız testinde çıkan sonucu 8 emi bölüyoruz?
Hocam 3gb oyun video nedir videoyu renderleyin o kadar büyük boyut olmasına imkan yok tabi 1440p 1saatlik video değilse.Soru başlıkta bi an unuttuö uploadımı bi oyun videosu çektim youtube için famat upload 0.5 kaç saat gün ay yılda yüklenir bu video?
Valla mobizenle kaydettim 20 dk 720 p 60fps kaliteside 24.0 MHocam 3gb oyun video nedir videoyu renderleyin o kadar büyük boyut olmasına imkan yok tabi 1440p 1saatlik video değilse.
Şu an editlemedim dahaHocam 3gb oyun video nedir videoyu renderleyin o kadar büyük boyut olmasına imkan yok tabi 1440p 1saatlik video değilse.