3 gündür internetim aşırı yavaş

Pulsar

80+
Reaksiyon skoru
45
speedtest.webp

Türk telekom sağolsun geçenlerde taahhüt sürem bittiği için 50 mbps pakede geçmiştim, internetim de iyiydi, 5 mb civarıyla download alıp 2-2.5 gibi upload yapıyordum ama son 3-4 gündür beni kanser etti. Arayıp henüz konuşmadım müşteri hizmetleriyle ancak daha önceleri internet kesilme problemleri yaşadığımda her arayışımda sadece arıza kaydı oluşturuyorlardı. Genelde de internet fişini çekip biraz bekler geri takardım ve düzelirdi. Şu duruma fiş çekmek de çare olmadı, ne yapmalıyım? Sizde de böyle mi? Tekirdağ civarı Türk Telekom

modemi aç kapa yap düzelmez ise müşteri hizmetleri ara

Alıntıyı görüntüle

Türk telekom sağolsun geçenlerde taahhüt sürem bittiği için 50 mbps pakede geçmiştim, internetim de iyiydi, 5 mb civarıyla download alıp 2-2.5 gibi upload yapıyordum ama son 3-4 gündür beni kanser etti. Arayıp henüz konuşmadım müşteri hizmetleriyle ancak daha önceleri internet kesilme problemleri yaşadığımda her arayışımda sadece arıza kaydı oluşturuyorlardı. Genelde de internet fişini çekip biraz bekler geri takardım ve düzelirdi. Şu duruma fiş çekmek de çare olmadı, ne yapmalıyım? Sizde de böyle mi? Tekirdağ civarı Türk Telekom
bende de türk telekom var ve son zamanlarda cidden internet sorunlu. modem açıp kapatınca düzeliyor ama yine de ani ping yükselmeleri oluyor

Bende türktelekom kullanıyorum ev interneti olarak , ms 20 den bir anda 300 lere çıkıyor sonra hemen geri düzeliyor biraz saçma Tv + 2/3 telefonla internet kullanırken de 20 ms veriyor ama durduk yere hiç cihaz bağlı olmasa bile ms artıyr

Turknet kullanıyorum, download ve upload değerlerim normal ama aşırı derecede ping çıkıyor son zamanlarda.

Turkcell Superbox, havadan falan mı diye düşündüm ama başka sitelere çok hızlı girerken popüler sosyal medya sitelerine, genelde YouTube daha yavaş giriyor. Belki bir kısıtlama yavaşlatma vardır bilemiyorum.

modemi aç kapa yap düzelmez ise müşteri hizmetleri ara
kanka arayayım aramasına da türktelekomda yapay zeka var aradığımda hızla alakalı sorunu seçersem ağında bir şey gözükmüyor diyip ana menüye geri atıyor, normal arıza kaydı mı açtırayım ne yapayım?

kanal değişimi oldu, iş görecek kadar düzeldi ama eskiden 4-5 download alıyordum şu an 2 alıyorum hangi kanala geçmek güvenlidir? birileri bazı kanallarda modemi tamamen görünmez hale getirebileceğimi söyledi yanlış yapıldığında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,123
Üyeler
183,530
Son üye
ahmetenes55
Geri