Neler Yeni

3 gündür uyumuyorum ve deneyimlerim

Hydra231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem
Aşırı zorlarsan beyninde pıhtı atar, haberin olsun... Gözlerin de kalıcı görme kaybı olabilir veya bazı organlarda his ve yönetim bozuklukları gibi şeyler...

Ben bir kelimesine bile inanmadım ama eğer bu konuyu okuyan genç veya yaşı ufak biri heves ederse baştan uyarayım dedim. Böyle ahmaklıklar sakın ha yapmayın, eğer bu şahıs doğru diyorsa da kesin bir psikolojik vakadır, normal bir akıl böyle bir iş için sağlığını riske atmaz.

Bir de marifetmiş gibi millete anlatıyor veya milleti kekliyor...
Öncelikle hocam merhabalar, evet dediğiniz doğru pıhtı atar demeyelim de risk artar diyelim, inanıp inanmamak size kalmış, uyku rahatsızlığı olan bir arkadaşım var ve arada sırada çok garip davranıp bana böyle şeyler diyordu, önce bende sizin gibi düşünmüştüm fakat okulda adamı gördüğümde resmen titriyordu, bunu yapmamın ilk amacı buydu, bunun nasıl ve ne gibi bir işkence olduğunu görmek istemiştim, zaten bir kaç oyundan da merakım olduğu için denemeye karar verdim, bunu yapmadan önce birkaç psikiyatri doktoruna gidip iyice sordum, kendisi zorlarsam neler olacagini soyledi ve surekli ilac kullanimi gibi kötü sonuçlar dogurabilecegini, yapmarsam gerçeklikten kopuk bir hayata mahkum kalabileecegimi söylemişti. Bunu yapmak için 3, 4 doktor gezdim böyle ve en sonunda yapmaya karar verdim. Amacım burada yapmaya teşebbüs etmek kesinlikle değil, dün gece 00:30 gibi yatağa yattım bu sabah 15:40 gibi uyandım, ve kesinlikle uyandıktan sonra hersey çok garip geldi. Amacım yapmanın ne gibi sonuçlar doğuracağı, neler olabileceği ve neden uyku aksatmamanın önemli olduğunu herkese hem arkadaşımı anlamak hemde diğer insanlara bu durumun sonuçlarını iletip tekrar düşünmelerini sağlamak için neler olabilecegini paylasmakti. Böyle bir şeyi marifet gibi de anlatamam çünkü bunları kim bilir kaç insan yaşıyor ve kaç insanın hayatı bu şekilde mahvoluyor. Teşekkürler yine de fikrinizi belirttiğiniz için, iyi akşamlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam neyi bekliyorsunuz? 100 saati geçtiniz uyuyun lütfen
Uyudum zaten hocam bugün öğlen 3:40 gibi uyandım. Uykunun tekrardan mükemmel bir şey olduğunu anlamış oldum.

Son düzenleme:

.RBO.

80+ Silver
Özellikle beyin ve vücut sağlığına çok zararlı beyinde biriken toksinler sadece derin uyku sırasında beyinden dışarıya atılır beyninde toksinle birikiyor muhtmelen gözün seğiriyor göz kaslarına spazmlar vs de giriyordur bira an önce uyu

Hydra231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem
Özellikle beyin ve vücut sağlığına çok zararlı beyinde biriken toksinler sadece derin uyku sırasında beyinden dışarıya atılır beyninde toksinle birikiyor muhtmelen gözün seğiriyor göz kaslarına spazmlar vs de giriyordur bira an önce uyu
Uyudum hocam zaten dün ve bugün 3:40 gibi uyandım. Dedikleriniz zaten oluyordu ve amacıma ulaşmamın ardindan da direk uyudum

ekrem imaro

80+ Bronze
pandemi zamanı delirip 3 gün'e yakın uyumamıştım. mentali yoruyor,çok melankolik oluyorsun. normalde üzülmediğin şeyleri kafaya takıyorsun. psikoloji için uykusuz kalmamak lazım.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
XXXX
istediğim kadar uyanık kalabiliyorum ama gözümün kenarı kızarınca ben gg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular