peki teşekkür ederimBir marangoz ile anlaşıp yaptırman daha iyi olur ,ben sadece düz 160x70 tahtayı 600 TL'ye mâl ettim kitaplık ile vs 1500 olur gibi ayakları da demirciye yaptırabilirsin veya internetten hazır demir ayak satın alabilirsin
Hocam size önerim beğendiğiniz masa modelini evinize getirebilecek bir mobilyacıya yaptırmanız olucaktır...3 k ya 120 cm beyaz masa lazım ama üstünde raf olmalı eşya koymam için montör geçicek şekilde önerisi olan varmı
hocam benim yakın arkadaşım hatta baya yakın arkadaşımın babası mobilyacı biz bu adama ablamın masasını falan da yaptırttık ama çok pahalıya yapıyoHocam size önerim beğendiğiniz masa modelini evinize getirebilecek bir mobilyacıya yaptırmanız olucaktır...
Kendi beğendiğim masa modelini babamın arkadaşına gösterdim ve istediğim (130 cm - 65,5 cm) ölçülerde yaptırdım. üstelik masayı modele kıyasla çok daha şık ve sağlam olacak şekilde önerilerde bulundular, 1 yıl önce 2500 olan masayı 1200e yapıp evime kadar getirdiler, şu an hala o masayı kullanıyorum ve çok memnunum. Böyle bir imkanınız var ise sizede tavsiye ederim.
masa genişliği 120hocam yükseklik olarak 120 cm den bahsediyorsan tavsiyem parça parça alıp keyfine göre yapmak olur masayı ayrı rafı ayrı alabilirsin yada yaptırabilirsin ancak tasarruflu düşünürsen alıp ayrı yapmak daha ucuza gelir gibi
monitör geriye sığmazMoonlife Kaya Kitaplıklı Çalışma Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Moonlife Kaya Kitaplıklı Çalışma Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com