Neler Yeni

Öneri 3 kulaklık arasında kaldım.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Bütçe
150
Selamlar, telefon için bluetooth kulaklık alacağım. Fakat tam hangisini alsam karar veremedim.

1) Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık (fiyatı gayet iyi geldi, telefonumum xiaomi olması ve en çok satılan kulaklık olduğu için fena olmadığını düşünüyorum)​

2) Haylou GT1 Pro TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık (Arkadaşım kullanıyordu fakat Pro modeli değildi. Fena durmuyordu ama fiyatı bi'tık daha yüksek. Bunu almaktan tam emin değilim)​

3) Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah (Bunu da yeni gördüm. Bu kulaklığı kullanan insanların çoğu aşırı derecede memnun. Fakat ilk defa QCY diye bir marka duyduğum için tereddüt etmedim değil. İade vs. işlemleri ile de uğraşmayı sevmem. Fakat bu kulaklığın uygulaması da varmış ve büyük artılarından birisi bence bu. İstediğim gibi ekolayzer ayarları, dokunmatik yüzeyin ayarları vs. gayet temiz gibi)​

Bu üç kulaklık arasında hangisi daha makul olur sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, telefon için bluetooth kulaklık alacağım. Fakat tam hangisini alsam karar veremedim.

1) Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık (fiyatı gayet iyi geldi, telefonumum xiaomi olması ve en çok satılan kulaklık olduğu için fena olmadığını düşünüyorum)​

2) Haylou GT1 Pro TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık (Arkadaşım kullanıyordu fakat Pro modeli değildi. Fena durmuyordu ama fiyatı bi'tık daha yüksek. Bunu almaktan tam emin değilim)​

3) Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah (Bunu da yeni gördüm. Bu kulaklığı kullanan insanların çoğu aşırı derecede memnun. Fakat ilk defa QCY diye bir marka duyduğum için tereddüt etmedim değil. İade vs. işlemleri ile de uğraşmayı sevmem. Fakat bu kulaklığın uygulaması da varmış ve büyük artılarından birisi bence bu. İstediğim gibi ekolayzer ayarları, dokunmatik yüzeyin ayarları vs. gayet temiz gibi)​

Bu üç kulaklık arasında hangisi daha makul olur sizce ?
Not: linkler burada

3 Üründe Güzel fakat ben olsam QCY tercih ederdim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Qcy t7 modeline bakabilirsin bu üç model arasında önerim qcy t5 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada qcy xiaomi'nin alt markası

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
Haylou T15 öneririm kullanıyorum memnunum 2200 mah bataryası var temmuzdan beri şarj etmedim hala. Baya kullandım hemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,260
Üyeler
168,273
Son üye
isude
Top Bottom