Neler Yeni

3 LAPTOP (LENOVO ACER MONSTER) 12500H HANGİSİ ALINMALI

yilmaz..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YILMAZ
Arkadaşlar merhaba. Bu 3 laptop arasında kaldım. Asıl amacım solidworks gibi tasarım programları. Oyun hiç oynamam. Kasa kalitesi önemli o yüzden victus istemiyorum çünkü ekran sallanma problemi var bana uzun vadeli yaramaz gibi düşünüyorum. Yaklaşık 18 civarında farklı tavsiyeleriniz varsa beklerim.

ConquerorXIV

80+ Gold

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Marka bazında bakıldığında en popüleri Lenovo olacaktır. Ben olsam Lenovo'yu alırdım. Diğerleride iyi markalar ancak yaygınlık bakımından bu marka daha mantıklı diye düşünüyorum. Özelliklerine de baktığımda aralarında çok fazla bariz farklar yok gibi. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız cihaz. Saygılarımla

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar merhaba. Bu 3 laptop arasında kaldım. Asıl amacım solidworks gibi tasarım programları. Oyun hiç oynamam. Kasa kalitesi önemli o yüzden victus istemiyorum çünkü ekran sallanma problemi var bana uzun vadeli yaramaz gibi düşünüyorum. Yaklaşık 18 civarında farklı tavsiyeleriniz varsa beklerim.

Bence Acer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka bazında bakıldığında en popüleri Lenovo olacaktır. Ben olsam Lenovo'yu alırdım. Diğerleride iyi markalar ancak yaygınlık bakımından bu marka daha mantıklı diye düşünüyorum. Özelliklerine de baktığımda aralarında çok fazla bariz farklar yok gibi. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız cihaz. Saygılarımla
Doğru, Lenovo daha yaygın

whisper snow

80+ Silver
Acer daha iyi gibi duruyor hocam

yilmaz..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanın artık özelliğe bakmıyorum nerdeyse hocam. Kasa kalitesi ve fiyat daha önemli. O erkanı sallanan laptoplar bana oyuncak gibi geliyor. Lenovo bu anlamda iyi gibi duruyor. 16gb versiyonu 3-4 gün önce indirimdeydi itopyada kaçırdık onu

bu nasıldır hocam. GİGABEYT markasını hiç duymadım

ConquerorXIV

80+ Gold
yıllardır en büyük anakart ve ekran kartı üreticilerinden biri doğrusu GİGABYTE olacak r5 5600h rtx 3060lı bir modeli ben olsam net bunu alırdım. kronik bir sorunu var mı bilmiyoruz tabi ama gigabyte da böyle bir sorun olacağını sanmıyorum
İnanın artık özelliğe bakmıyorum nerdeyse hocam. Kasa kalitesi ve fiyat daha önemli. O erkanı sallanan laptoplar bana oyuncak gibi geliyor. Lenovo bu anlamda iyi gibi duruyor. 16gb versiyonu 3-4 gün önce indirimdeydi itopyada kaçırdık onu

bu nasıldır hocam. GİGABEYT markasını hiç duymadım

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
12500h işlemci şartmı?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam 3060'lı laptop daha iyi tabi ama fiyat farkı da var yani

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
acer mantıklı

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Ben de size bir şey sorayım. i7-12700H vs i7-12800HX. Hangisi daha iyi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,858
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom