Neler Yeni

3 laptoptan hangisini almak mantıklı

k1tnus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Kılıççı
Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım. Hepsinde mux var. ACER ve ASUS 140W rtx3060 a sahip. Monster 130W diyor ama bir yerde birinin 150 çektiğine dair ekran görüntüsünü gördüm ama emin değilim. Monsterın ekranı daha büyük ve kalite olarak diğer iki laptoptan daha iyi. Genel özellikleri böyleydi. Fiyatları gün içerisindeki indirimlerle vs aynı şeye denk geliyor. Linkleri bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Laptopu alma amacım oyun, dizi, film vs.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Acer mantıklı olur

Sefagkdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefa Gökdeniz
Hocam o fiyata acer nitronun daha iyi modelleri var bence onlara bir bak

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım. Hepsinde mux var. ACER ve ASUS 140W rtx3060 a sahip. Monster 130W diyor ama bir yerde birinin 150 çektiğine dair ekran görüntüsünü gördüm ama emin değilim. Monsterın ekranı daha büyük ve kalite olarak diğer iki laptoptan daha iyi. Genel özellikleri böyleydi. Fiyatları gün içerisindeki indirimlerle vs aynı şeye denk geliyor. Linkleri bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Laptopu alma amacım oyun, dizi, film vs.
Acer kanka

TİTAN.

80+ Platinum
İşlemciler arasındaki fark performansı ne kadar değiştirebilir, ekranın büyük olması ve daha kaliteli olması bir tık daha fazla cezbediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam neden acer dediniz
Hem işlemci hemde ekran kartı tarafında diğerlerinin çok önünde
Hemde acerın yeni kasalarını beğeniyorlar

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Acer mantıklı