3 laptoptan hangisini almak mantıklı

k1tnus

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım. Hepsinde mux var. ACER ve ASUS 140W rtx3060 a sahip. Monster 130W diyor ama bir yerde birinin 150 çektiğine dair ekran görüntüsünü gördüm ama emin değilim. Monsterın ekranı daha büyük ve kalite olarak diğer iki laptoptan daha iyi. Genel özellikleri böyleydi. Fiyatları gün içerisindeki indirimlerle vs aynı şeye denk geliyor. Linkleri bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Laptopu alma amacım oyun, dizi, film vs.

Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım. Hepsinde mux var. ACER ve ASUS 140W rtx3060 a sahip. Monster 130W diyor ama bir yerde birinin 150 çektiğine dair ekran görüntüsünü gördüm ama emin değilim. Monsterın ekranı daha büyük ve kalite olarak diğer iki laptoptan daha iyi. Genel özellikleri böyleydi. Fiyatları gün içerisindeki indirimlerle vs aynı şeye denk geliyor. Linkleri bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Laptopu alma amacım oyun, dizi, film vs.
Acer kanka

İşlemciler arasındaki fark performansı ne kadar değiştirebilir, ekranın büyük olması ve daha kaliteli olması bir tık daha fazla cezbediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam neden acer dediniz
Hem işlemci hemde ekran kartı tarafında diğerlerinin çok önünde
Hemde acerın yeni kasalarını beğeniyorlar

Acer mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,289
Üyeler
185,701