berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Diğer cihazlara göre soluk kalıyor.Anladım Hocam tabi servis önemli ama ben ekran panelinden gayet memnunum söylenilen kadar kötü bir ekranı yok kesinlikle.
Diğer cihazlara göre soluk kalıyor.Anladım Hocam tabi servis önemli ama ben ekran panelinden gayet memnunum söylenilen kadar kötü bir ekranı yok kesinlikle.
Doğrudur ben daha önce ıps bile olmayan ekrandan geçiş yaptığım için bana çok akıcı ve parlak geliyorDiğer cihazlara göre soluk kalıyor.
Kanka ona bisi anlatamazsın asus fanboyu kendisi10 eylül gibi olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam f/p olarak Acer daha iyi değilmi hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı watt değeri 10 watt kadar fazla olması lazım hemde 4-5 k daha ucuz.
Ya usta monster IPS değil sanki bosver asus fanboyuna bisi anlatamaazsinDoğrudur ben daha önce ıps bile olmayan ekrandan geçiş yaptığım için bana çok akıcı ve parlak geliyor![]()
Özelden anama bacıma söven kişi yeni hesap açıp tekrar gelmiş.Kanka ona bisi anlatamazsın asus fanboyu kendisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya usta monster IPS değil sanki bosver asus fanboyuna bisi anlatamaazsin
Sen kimsin la diğer yazdıklarından belli oluyor profiline girip mesajlarına bakınca anladım ki dedim bu asus fanboyÖzelden anama bacıma söven kişi yeni hesap açıp tekrar gelmiş.![]()
Tabi tabi, kesinlikle öyledir.Sen kimsin la diğer yazdıklarından belli oluyor profiline girip mesajlarına bakınca anladım ki dedim bu asus fanboy