Acer Nitro 5 vs T7 V20.4

Servis ve Ekran paneli yüzünden oyumu T7 v20.4'e veriyorum.

Bende aldım kanka tulpar alınmaz özellikle monster alınmaz müşteri hizmetlerinden tut malzeme kalitesi dahil bence acer daha iyi
Monster alınır, ancak abra alınmaz. 20.4 te tercih edilen bir model forumda kullananlar da var.

20.699 liraya i5 12500h rtx 3060 140W vatandan aldım ama sizin için i5 12500h dan daha güçlü işlemci lazımmış güzel tercih hayırlı olsun.
Ne zaman aldın usta ben 14 elylde aldım baktığımda öyle birsey yoktu açıkçası olsaydı tercih ederdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monster alınır, ancak abra alınmaz. 20.4 te tercih edilen bir model forumda kullananlar da var.
Ucuz kalitede malzeme kullanan monsterin bana kalırsa hiçbir türlüsü alınmaz

Bende aldım kanka tulpar alınmaz özellikle monster alınmaz müşteri hizmetlerinden tut malzeme kalitesi dahil bence acer daha iyi
Neden alınmaz? Tongfang kasası ve ısınma sorunu olmayan bir model. Monster tarafının tek sorunlu cihazları Clevo Abra kasalardır. Yine boş bilgilendirme yorumu.

Neden alınmaz? Tongfang kasası ve ısınma sorunu olmayan bir model. Monster tarafının tek sorunlu cihazları Clevo Abra kasalardır. Yine boş bilgilendirme yorumu.
Ciddiye dahi almiyorum.

Aynı bilgisayarı 8 Eylül de aldım
Kankam o zaman alamıyorum maalesef asus tuf laptopu iade etmekle ugrasiyordum

Ne zaman aldın usta ben 14 elylde aldım baktığımda öyle birsey yoktu açıkçası olsaydı tercih ederdim

Ucuz kalitede malzeme kullanan monsterin bana kalırsa hiçbir türlüsü alınmaz
10 eylül gibi olması lazım

Servis ve Ekran paneli yüzünden oyumu T7 v20.4'e veriyorum.
Hocam f/p olarak Acer daha iyi değilmi hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı watt değeri 10 watt kadar fazla olması lazım hemde 4-5 k daha ucuz.

10 eylül gibi olması lazım

Hocam f/p olarak Acer daha iyi değilmi hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı watt değeri 10 watt kadar fazla olması lazım hemde 4-5 k daha ucuz.
Servis ve panel durumdan dolayı, benim için bir geriye düşüyor.

Geri