- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun o zamanUstam 18999'a 3060 lı acer düşmüştü almadım çünkü benim için işlemci daha önemli 12700H 11400H i 19a çarpar adeta
Hayırlı olsun o zamanUstam 18999'a 3060 lı acer düşmüştü almadım çünkü benim için işlemci daha önemli 12700H 11400H i 19a çarpar adeta
Eyvallah ustaHayırlı olsun o zaman
20.699 liraya i5 12500h rtx 3060 140W vatandan aldım ama sizin için i5 12500h dan daha güçlü işlemci lazımmış güzel tercih hayırlı olsun.Acerin kendisinden kanka 12700H ve 3050 Ti aldım 95W'lik 20598'e
Monster alınır, ancak abra alınmaz. 20.4 te tercih edilen bir model forumda kullananlar da var.Bende aldım kanka tulpar alınmaz özellikle monster alınmaz müşteri hizmetlerinden tut malzeme kalitesi dahil bence acer daha iyi
Ne zaman aldın usta ben 14 elylde aldım baktığımda öyle birsey yoktu açıkçası olsaydı tercih ederdim20.699 liraya i5 12500h rtx 3060 140W vatandan aldım ama sizin için i5 12500h dan daha güçlü işlemci lazımmış güzel tercih hayırlı olsun.
Ucuz kalitede malzeme kullanan monsterin bana kalırsa hiçbir türlüsü alınmazMonster alınır, ancak abra alınmaz. 20.4 te tercih edilen bir model forumda kullananlar da var.
Aynı bilgisayarı 8 Eylül de aldımNe zaman aldın usta ben 14 elylde aldım baktığımda öyle birsey yoktu açıkçası olsaydı tercih ederdim
Neden alınmaz? Tongfang kasası ve ısınma sorunu olmayan bir model. Monster tarafının tek sorunlu cihazları Clevo Abra kasalardır. Yine boş bilgilendirme yorumu.Bende aldım kanka tulpar alınmaz özellikle monster alınmaz müşteri hizmetlerinden tut malzeme kalitesi dahil bence acer daha iyi
Ciddiye dahi almiyorum.Neden alınmaz? Tongfang kasası ve ısınma sorunu olmayan bir model. Monster tarafının tek sorunlu cihazları Clevo Abra kasalardır. Yine boş bilgilendirme yorumu.
Kankam o zaman alamıyorum maalesef asus tuf laptopu iade etmekle ugrasiyordumAynı bilgisayarı 8 Eylül de aldım
Bilgisizlikten mi? yoksa gerçekleri konuştuğum için mi?Ciddiye dahi almiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kankam o zaman alamıyorum maalesef asus tuf laptopu iade etmekle ugrasiyordum
10 eylül gibi olması lazımNe zaman aldın usta ben 14 elylde aldım baktığımda öyle birsey yoktu açıkçası olsaydı tercih ederdim
Ucuz kalitede malzeme kullanan monsterin bana kalırsa hiçbir türlüsü alınmaz
Hocam f/p olarak Acer daha iyi değilmi hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı watt değeri 10 watt kadar fazla olması lazım hemde 4-5 k daha ucuz.Servis ve Ekran paneli yüzünden oyumu T7 v20.4'e veriyorum.
Servis ve panel durumdan dolayı, benim için bir geriye düşüyor.10 eylül gibi olması lazım
Hocam f/p olarak Acer daha iyi değilmi hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı watt değeri 10 watt kadar fazla olması lazım hemde 4-5 k daha ucuz.
Anladım Hocam tabi servis önemli ama ben ekran panelinden gayet memnunum söylenilen kadar kötü bir ekranı yok kesinlikle.Servis ve panel durumdan dolayı, benim için bir geriye düşüyor.