Acer Nitro 5 vs T7 V20.4

turgutt0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Acer nitro 5 arkadaşlar bu mu yoksa bu mu T7 V20.4 Arada kalma sebebim acerin ekranına kötü dediler monstera benim arkadaşım kullanıyor servise gidiyoe sürekli dediler aslında Acer alacaktım arada ki fiyat farkından dolayı ama 17.3 inç aklımı çeliyor birde acerin bu var 17.3 versiyonu Acer nitro 5 , yakında alacağım ve çok kararsız kaldım sabah konu açtım ama cevap gelmedi ekrandan taviz verip güç mü alayım güçten taviz verip ekran mı alayım

Acer nitro 5 arkadaşlar bu mu yoksa bu mu T7 V20.4 Arada kalma sebebim acerin ekranına kötü dediler monstera benim arkadaşım kullanıyor servise gidiyoe sürekli dediler aslında Acer alacaktım arada ki fiyat farkından dolayı ama 17.3 inç aklımı çeliyor birde acerin bu var 17.3 versiyonu Acer nitro 5 , yakında alacağım ve çok kararsız kaldım sabah konu açtım ama cevap gelmedi ekrandan taviz verip güç mü alayım güçten taviz verip ekran mı alayım
Naptınız hocam merak ettim.

Ben de boştayken 42-43 te çalışıyor gayet serin bir ürün hayırlı olsun.
Bende de öyle mux switch açık CS ve valo da 300 FPSte oynuyorum Max fan da valoda 70 CS de 78 i geçmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aldım kanka tulpar alınmaz özellikle monster alınmaz müşteri hizmetlerinden tut malzeme kalitesi dahil bence acer daha iyi
Pişman değilim nitro aldığıma güzel ürün

Bende de öyle mux switch açık CS ve valo da 300 FPSte oynuyorum Max fan da valoda 70 CS de 78 i geçmiyor

Pişman değilim nitro aldığıma güzel ürün
Kesinlikle hem işlemci tarafı hem ekran kartı tarafı tam bir canavar muadilleri hem eski nesil işlemci kullanıyordu hem de 3-5 k daha pahalıydı.

Daha gelmedi bana ama büyük ihtimal güzeldir
Vatan dan mı aldınız hocam?

Kesinlikle hem işlemci tarafı hem ekran kartı tarafı tam bir canavar muadilleri hem eski nesil işlemci kullanıyordu hem de 3-5 k daha pahalıydı.

Vatan dan mı aldınız hocam?
Acerin kendisinden kanka 12700H ve 3050 Ti aldım 95W'lik 20598'e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,112
Üyeler
185,672
Son üye
ahmtkybl