FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Malwarebytesmbam ne ya? xmp yi kaldırsam düşük mhzde çalışmaz mı? neyse deniycem bi ara
Malwarebytesmbam ne ya? xmp yi kaldırsam düşük mhzde çalışmaz mı? neyse deniycem bi ara
malwarebytes bir de burada sana xmp kapat dediysem vardır bir bildiğim %99 ram lerinde donanımsal sıkıntı var belki minidump yanılıyordur diye xmp kapat diyorummbam ne ya? xmp yi kaldırsam düşük mhzde çalışmaz mı? neyse deniycem bi ara
kapatcam, memtestte problem çıkmadı, xmp kapatınca düzeldi mi nasıl anlıycam? isteyerek mavi yiyemiyorum sonuçtamalwarebytes bir de burada sana xmp kapat dediysem vardır bir bildiğim %99 ram lerinde donanımsal sıkıntı var belki minidump yanılıyordur diye xmp kapat diyorum
zaten memtest algılamaz donanımsal sıkıntıyı xmp kapat biraz kullan yine mavi ekran yersen ram leri gönder itopya yakapatcam, memtestte problem çıkmadı, xmp kapatınca düzeldi mi nasıl anlıycam? isteyerek mavi yiyemiyorum sonuçta
ramlerimi gönderiyim sistemi mi, sistemin diğer parçalarında sıkıntı var ise direk sistemi gönderiyim. diğer türlü ram gönderirler takarım yine sıkıntı olur bide sistemi beklerim, canlı derslerim falan var ihtiyacım var pcye.zaten memtest algılamaz donanımsal sıkıntıyı xmp kapat biraz kullan yine mavi ekran yersen ram leri gönder itopya ya
sadece ram lerde sıkıntı gözüküyor diğer parçalarda sıkıntı yokramlerimi gönderiyim sistemi mi, sistemin diğer parçalarında sıkıntı var ise direk sistemi gönderiyim. diğer türlü ram gönderirler takarım yine sıkıntı olur bide sistemi beklerim, canlı derslerim falan var ihtiyacım var pcye.
hocam sıkıntı mavi ekran değilki bu konuya bakın lütfen https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem3-itopyaya-goenderiyim-mi.172504/#post-1707345.sadece ram lerde sıkıntı gözüküyor diğer parçalarda sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram ler nedir kaç mhz ye ayarladın
tamam burada mavi ekranına yardım ediyorum ben orada driver ile alakalı sıkıntılar olmuş sen xmp kapalı bilgisayarı kullan mavi ekran almaya çalış alırsan dosyaya bakayım sende ramleri itopya ya gönder değiştirsinler hatta minidump u gönder baksınlarhocam sıkıntı mavi ekran değilki bu konuya bakın lütfen https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem3-itopyaya-goenderiyim-mi.172504/#post-1707345.
bu arada Gskill 3200mhz 2x8
hocam driverla alakalı değil tam olarak ama büyük ihtimal orda anlattığım şeyler yazılımsal, yardımın için teşekkürlertamam burada mavi ekranına yardım ediyorum ben orada driver ile alakalı sıkıntılar olmuş sen xmp kapalı bilgisayarı kullan mavi ekran almaya çalış alırsan dosyaya bakayım sende ramleri itopya ya gönder değiştirsinler hatta minidump u gönder baksınlar
101120-11484-01 adlı minidump u gönder
tamam driver da yazılımsal sorunlar kısmına giriyor dediğimi yap mavi ekran alırsan dosyalarını athocam driverla alakalı değil tam olarak ama büyük ihtimal orda anlattığım şeyler yazılımsal, yardımın için teşekkürler