Neler Yeni

3 Minidump var, okuyabilcek var mı? itopyaya göndercem sıkıntılara göre.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yusuf Koca
mbam ne ya? xmp yi kaldırsam düşük mhzde çalışmaz mı? neyse deniycem bi ara
malwarebytes bir de burada sana xmp kapat dediysem vardır bir bildiğim %99 ram lerinde donanımsal sıkıntı var belki minidump yanılıyordur diye xmp kapat diyorum

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
malwarebytes bir de burada sana xmp kapat dediysem vardır bir bildiğim %99 ram lerinde donanımsal sıkıntı var belki minidump yanılıyordur diye xmp kapat diyorum
kapatcam, memtestte problem çıkmadı, xmp kapatınca düzeldi mi nasıl anlıycam? isteyerek mavi yiyemiyorum sonuçta

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yusuf Koca
kapatcam, memtestte problem çıkmadı, xmp kapatınca düzeldi mi nasıl anlıycam? isteyerek mavi yiyemiyorum sonuçta
zaten memtest algılamaz donanımsal sıkıntıyı xmp kapat biraz kullan yine mavi ekran yersen ram leri gönder itopya ya

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
zaten memtest algılamaz donanımsal sıkıntıyı xmp kapat biraz kullan yine mavi ekran yersen ram leri gönder itopya ya
ramlerimi gönderiyim sistemi mi, sistemin diğer parçalarında sıkıntı var ise direk sistemi gönderiyim. diğer türlü ram gönderirler takarım yine sıkıntı olur bide sistemi beklerim, canlı derslerim falan var ihtiyacım var pcye.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yusuf Koca
ramlerimi gönderiyim sistemi mi, sistemin diğer parçalarında sıkıntı var ise direk sistemi gönderiyim. diğer türlü ram gönderirler takarım yine sıkıntı olur bide sistemi beklerim, canlı derslerim falan var ihtiyacım var pcye.
sadece ram lerde sıkıntı gözüküyor diğer parçalarda sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram ler nedir kaç mhz ye ayarladın

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yusuf Koca
hocam sıkıntı mavi ekran değilki bu konuya bakın lütfen https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem3-itopyaya-goenderiyim-mi.172504/#post-1707345.

bu arada Gskill 3200mhz 2x8
tamam burada mavi ekranına yardım ediyorum ben orada driver ile alakalı sıkıntılar olmuş sen xmp kapalı bilgisayarı kullan mavi ekran almaya çalış alırsan dosyaya bakayım sende ramleri itopya ya gönder değiştirsinler hatta minidump u gönder baksınlar
101120-11484-01 adlı minidump u gönder

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
...
tamam burada mavi ekranına yardım ediyorum ben orada driver ile alakalı sıkıntılar olmuş sen xmp kapalı bilgisayarı kullan mavi ekran almaya çalış alırsan dosyaya bakayım sende ramleri itopya ya gönder değiştirsinler hatta minidump u gönder baksınlar
101120-11484-01 adlı minidump u gönder
hocam driverla alakalı değil tam olarak ama büyük ihtimal orda anlattığım şeyler yazılımsal, yardımın için teşekkürler

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yusuf Koca
hocam driverla alakalı değil tam olarak ama büyük ihtimal orda anlattığım şeyler yazılımsal, yardımın için teşekkürler
tamam driver da yazılımsal sorunlar kısmına giriyor dediğimi yap mavi ekran alırsan dosyalarını at

Top Bottom