Neler Yeni

Yardım 3 Modem Seçeneğinden Hangisi (Bugün Sipariş Vereceğim)

afinta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Çalış
Bu modemlerden kullanan ve öneri yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim :)

.RBO.

80+ Silver
ben keenetic modem kullanıyorum (omni dsl) 2 oda sonra çekmiyor yan odada bile hız kaybı oluyor ama senin tercihi extra dsl farklı olabilir

afinta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Çalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Bu modemlerden kullanan ve öneri yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim :)

Extra dsl kullanıyorum. Ev 220 metrekare civarı. Evin tam ortadına olmasada orta kıdmına koydum sayılır. Evin her köşesinde wifi çekiyor. Bazı arkadaşlar hız düşüyor demişte zaten omni dsl de 2.4 bağlantı var sadece eğer bulunduğu ortamda kabloduz mouse gibi 2.4 ghz ile çalışan cihax varda yavaşlar birde duvarlar olduğundan dolayı yavaşlar bu da doğal durum hangi ürünü alırsan al aynı dorun olur. Ama extre dsl de 2 tane ghz bağlantısı var 2.4 ve 5ghz. Telefonları 5 ten bağlarsın misafirleri 2.4 e verirsin 😂 şahden ben memnunum kuzenım aldı o da memnun. Program arayüzüde bana göre oldukça kullanışlı. Tek eksisi bana göre açma kapama tuşu olmaması vardads ben göremedim😂 velhasılkelam ben extra dsl öneririm

Satashke

80+ Bronze
Teknolojiden anlayan Keenitic tercih etmez. Fakat fiyatına göre en iyi performans o cihazda.

afinta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Çalış
Teknolojiden anlayan Keenitic tercih etmez. Fakat fiyatına göre en iyi performans o cihazda.
neden öyle dediniz :D öneriniz nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Extra dsl kullanıyorum. Ev 220 metrekare civarı. Evin tam ortadına olmasada orta kıdmına koydum sayılır. Evin her köşesinde wifi çekiyor. Bazı arkadaşlar hız düşüyor demişte zaten omni dsl de 2.4 bağlantı var sadece eğer bulunduğu ortamda kabloduz mouse gibi 2.4 ghz ile çalışan cihax varda yavaşlar birde duvarlar olduğundan dolayı yavaşlar bu da doğal durum hangi ürünü alırsan al aynı dorun olur. Ama extre dsl de 2 tane ghz bağlantısı var 2.4 ve 5ghz. Telefonları 5 ten bağlarsın misafirleri 2.4 e verirsin 😂 şahden ben memnunum kuzenım aldı o da memnun. Program arayüzüde bana göre oldukça kullanışlı. Tek eksisi bana göre açma kapama tuşu olmaması vardads ben göremedim😂 velhasılkelam ben extra dsl öneririm

Maşalah, ev iyiymiş :D benim ev 2+1 pek çekme sorunu olmaz muhtemelen :D

Son düzenleme:

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
neden öyle dediniz :D öneriniz nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maşalah, ev iyiymiş :D benim ev 2+1 pek çekme sorunu olmaz muhtemelen :D
Zaten pc kablo ile bağlı. En uzak noktada 15 hız alıyorum en yakın odalarda 65 civarı. Yerleştirdiğiniz konumlada alakalı. Fiyat performans ürün ev için ideal. Bu fiyat bandında alınabilcek cihaz. Dediğim gibi diğer arkadaşın cihazı alt model tek bağlantı var. Ondan internette wifi bağlantısında yavaşlama olması normal. Onun dışında modeme ne kadar uzak noktadan wifi bağlantısı yaparsanız internet o kadar hızı düşer bu tüm modemler için öyledir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,383
Üyeler
163,998
Son üye
Dzg_10
Top Bottom