Neler Yeni

3 pin argb fanı anakarta bağlamadan kontrolcü ile çalıştırmak mümkün müdür?

Canerm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner Miraç Çıkıntoğlu
Merhabalar. Benim anakartımda argb desteği yok. Anakartım b450 a pro. Fractal design prisma al12 model kasa fanı aldım 3 lü paketten. Kasa fanlarını çalıştırdım. Fakat ledlerini çalıştırmak için anakartımda 5v 3 pinlik argb giriş yok. Kontrolcü alıp( MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan Kumanda
https://www.hepsiburada.com/msi-arg...an-kumanda-p-HBV00000KUMOO?magaza=Tekramarket )
Anakarta bağlamadan çalıştırabilir miyim? Bu kontrolcüyü psuya bağlayıp fanları bu kontrolcüye bağlasam efektleri ve renkleri çalıştırabilir miyim kumanda üzerinden?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Evet, çalıştırabilirsiniz. Kontrolcüler bu yüzden var zaten, anakartta 3 pinli ARGB girişi yoksa diye :D.

sly_men07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
süleyman akyüz
Merhabalar. Benim anakartımda argb desteği yok. Anakartım b450 a pro. Fractal design prisma al12 model kasa fanı aldım 3 lü paketten. Kasa fanlarını çalıştırdım. Fakat ledlerini çalıştırmak için anakartımda 5v 3 pinlik argb giriş yok. Kontrolcü alıp( MSI ARGB (Adreslenebilir RGB) 8 Portlu Kontrolcü +Uzaktan Kumanda
https://www.hepsiburada.com/msi-arg...an-kumanda-p-HBV00000KUMOO?magaza=Tekramarket )
Anakarta bağlamadan çalıştırabilir miyim? Bu kontrolcüyü psuya bağlayıp fanları bu kontrolcüye bağlasam efektleri ve renkleri çalıştırabilir miyim kumanda üzerinden?
Benim anakartım da eski argb desteği yok aerocool duo 12 ayrı bir fan ve kasa ile gelen aerocool revo argb fanlarını usb üzerinden çalışan z-sync kontrolcü ile çalıştırdım.yazılım üzerinden istediğim rgb efekti verebiliyorum.ama 3pin aerocool fanların pin soketleri kontrolcüye biraz bol geliyor,biraz uğraştırdı ama çalışıyor.

Top Bottom