Ernest Muçi
80+ Bronze
Sıra altından s.a
DemiÇok güvenli bi tuvalet varmış
La en azından sizde dışkı yok bizde tuvaletin dışındaydı tam köşede duruyordu eski okulumda
Lan azıcık sabretseydiler. Neymiş aceleleri.6 ekim: Coğrafyacı ile enver paşayı tartıştık. Hani konu 2 dk lik ama sohbet 1 saat sürdü. Tenefüsü bile duymamışız. Birde bizim arka sırada. Sol arka sırada doğrusu hangi açıdan bakarsan bak orası görünmüyor. İşte orada harbi harbi öpüştüler. Ben yanlarında böyleyim "Oh, ben normalmişim." Sonra bana gelen tembih "muha... Sakın... muhah.... ispit... mMm.... leme"
aŞkIn YeRi OlMaZLan azıcık sabretseydiler. Neymiş aceleleri.
Bu aşk değil...aŞkIn YeRi OlMaZ
helal. bugün raporluydum gitmedimyazılım hocası okulun giriş kamerasını hacklediğini söyleyerek telefondan bağlandı.... tek sorun normal uygulamaya bilgileri yazarak heçklemiş olması bende hocanın yaptığının hack olmadığını arkadaşlarıma anlatınca arkadaşım sus hoca senden daha iyi bilir dedi
ve bize klavye hız testi yaptı bende hocaya hocam 3 harf yazareakmı hızlı yazıyoruz dedim yazdığımız şey şudu
kjl hjl kdl hah aha saj
gibi şeylerdi bende buna kolay dediğim için hoca bakmadan yazcaksın dedi sonuç sınıfta 2. yim 1. bakarak yazabiliyordu
1 sene sonra ilkkez laptop klavyesi kullandım 1 sene önceki kullandığım klavyede almanca klavyeydi
hocaya bunu söylediğimde bana klavyenin farketmediğini söyledi hahahahah hocam xpg summooner getirin bakmadan yazayım dedim
hocada kendin getirebilirsin deneriz dedi oyuzden bakmadan yazmaya alışmaya çalışıyorum bu metni bakmadan yazdım
Bende kolej de okuyorum geçen sene valorant turnuvası düzenlediler liseler arası ama sadece 9 ve 10. sınıflar için olduğundan katılamadımOkulumuzda herkes kendi takımını toplayacak.
Liseler arasında E-Spor maçları olacak.
LoL ve Valorant oynanacak.
Takımlar belirlenip maçlar yapılacak.
Final maçları Akıllı tahtalar dahil bütün ekranlardan ve Okulun sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Müthiş bir organizasyon. Tek sıkıntı CS:GO yok. Ne
(Devlete gitmeyip özel bir kolejde okumak gerçekten güzel bir şey. Burslu bir şekilde özel bir kolejde fen lisesinde okuyorum)