Neler Yeni

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

ÖrdekAbi

80+ Silver

Ekler

• AAA15904-9579-4A53-87E5-EF750E457B3D.jpeg
    AAA15904-9579-4A53-87E5-EF750E457B3D.jpeg
    625.8 KB · Hit: 61

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Son ders erkenden saldı bizi hoca :D

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
6 ekim: Coğrafyacı ile enver paşayı tartıştık. Hani konu 2 dk lik ama sohbet 1 saat sürdü. Tenefüsü bile duymamışız. Birde bizim arka sırada. Sol arka sırada doğrusu hangi açıdan bakarsan bak orası görünmüyor. İşte orada harbi harbi öpüştüler. Ben yanlarında böyleyim "Oh, ben normalmişim." Sonra bana gelen tembih "muha... Sakın... muhah.... ispit... mMm.... leme"

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
6 ekim: Coğrafyacı ile enver paşayı tartıştık. Hani konu 2 dk lik ama sohbet 1 saat sürdü. Tenefüsü bile duymamışız. Birde bizim arka sırada. Sol arka sırada doğrusu hangi açıdan bakarsan bak orası görünmüyor. İşte orada harbi harbi öpüştüler. Ben yanlarında böyleyim "Oh, ben normalmişim." Sonra bana gelen tembih "muha... Sakın... muhah.... ispit... mMm.... leme"
Lan azıcık sabretseydiler. Neymiş aceleleri.

Maykıl

80+ Silver
yazılım hocası okulun giriş kamerasını hacklediğini söyleyerek telefondan bağlandı.... tek sorun normal uygulamaya bilgileri yazarak heçklemiş olması bende hocanın yaptığının hack olmadığını arkadaşlarıma anlatınca arkadaşım sus hoca senden daha iyi bilir dedi

ve bize klavye hız testi yaptı bende hocaya hocam 3 harf yazareakmı hızlı yazıyoruz dedim yazdığımız şey şudu

kjl hjl kdl hah aha saj

gibi şeylerdi bende buna kolay dediğim için hoca bakmadan yazcaksın dedi sonuç sınıfta 2. yim 1. bakarak yazabiliyordu

1 sene sonra ilkkez laptop klavyesi kullandım 1 sene önceki kullandığım klavyede almanca klavyeydi

hocaya bunu söylediğimde bana klavyenin farketmediğini söyledi hahahahah hocam xpg summooner getirin bakmadan yazayım dedim
hocada kendin getirebilirsin deneriz dedi oyuzden bakmadan yazmaya alışmaya çalışıyorum bu metni bakmadan yazdım

yazılım hocası okulun giriş kamerasını hacklediğini söyleyerek telefondan bağlandı.... tek sorun normal uygulamaya bilgileri yazarak heçklemiş olması bende hocanın yaptığının hack olmadığını arkadaşlarıma anlatınca arkadaşım sus hoca senden daha iyi bilir dedi

ve bize klavye hız testi yaptı bende hocaya hocam 3 harf yazareakmı hızlı yazıyoruz dedim yazdığımız şey şudu

kjl hjl kdl hah aha saj

gibi şeylerdi bende buna kolay dediğim için hoca bakmadan yazcaksın dedi sonuç sınıfta 2. yim 1. bakarak yazabiliyordu

1 sene sonra ilkkez laptop klavyesi kullandım 1 sene önceki kullandığım klavyede almanca klavyeydi

hocaya bunu söylediğimde bana klavyenin farketmediğini söyledi hahahahah hocam xpg summooner getirin bakmadan yazayım dedim
hocada kendin getirebilirsin deneriz dedi oyuzden bakmadan yazmaya alışmaya çalışıyorum bu metni bakmadan yazdım
helal. bugün raporluydum gitmedim

oEnesQlf

80+ Silver
Okulumuzda herkes kendi takımını toplayacak.
Liseler arasında E-Spor maçları olacak.
LoL ve Valorant oynanacak.
Takımlar belirlenip maçlar yapılacak.
Final maçları Akıllı tahtalar dahil bütün ekranlardan ve Okulun sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Müthiş bir organizasyon. Tek sıkıntı CS:GO yok. Ne

(Devlete gitmeyip özel bir kolejde okumak gerçekten güzel bir şey. Burslu bir şekilde özel bir kolejde fen lisesinde okuyorum)
Bende kolej de okuyorum geçen sene valorant turnuvası düzenlediler liseler arası ama sadece 9 ve 10. sınıflar için olduğundan katılamadım :mad:
Ve bizim okul üst sınıflara ayrımcılık yapıyor keşke bu durumu engelleyebilsem.:(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,779
Üyeler
167,887
Son üye
sparkles
Top Bottom