Neler Yeni

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Nasıl geçti bu gününüz?

Maykıl

80+ Silver
Odevimiz roma rakamlariyla 20 ye kadar sayilarinyazmakti ve ben yapmadim hocaya hocam bunlari ezbere biliyorum ben kolay oyuzdeb yapmadim dedim ve hoca kalk tahtaya yaz hepsini dedi yazdim hepsi5 dakika icerisinde oldu ve suan dada derste yaziyorum bunu hala elim titriyor nedense

alkolikpanda

80+ Bronze
okulda mıyım mapusdamıyım belli değil telefonlar toplanıyor bir kaç günde bir arama var telefon makyaj malzemesi ayna yakalatırsan direk disiplin takı kolye takmak yasak ama o kadarını da öğrenciler takmıyor ben dahil serbest gelmek yasak her gün bahçeden içeri girerken sweat giyenlerin altına farklı pantul giyenlerin isimlerini alıyorlar yer Gonya

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
okulda mıyım mapusdamıyım belli değil telefonlar toplanıyor bir kaç günde bir arama var telefon makyaj malzemesi ayna yakalatırsan direk disiplin takı kolye takmak yasak ama o kadarını da öğrenciler takmıyor ben dahil serbest gelmek yasak her gün bahçeden içeri girerken sweat giyenlerin altına farklı pantul giyenlerin isimlerini alıyorlar yer Gonya
Kolay gelsin :D

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
ALLAH Kurtarsın kaç seneye çıkıyorsun?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Günaydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler