Neler Yeni

Yardım 3 Telefondan hangisini seçmeliyim

Artheon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozanarif
Ortak üç telefonda iyi yapıyor ama benim gönlüm genelde iphone 14 olur neden diyr sorarsan uzun şarj dedin yaparsın dosya yazma okuma hızı da çok iyi s23 de idare eder ufs 4.0 var içinde e ios yazılımı daha stabil oldugu için daha az şarj kaybın olur ben bile iphone 14 ve s23 arasında kaldım ki kendimde çift cihaz kullanıyorum iphone 13 note 20 ultra

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ıphone 14 alınmaz gıbı seceneklerde 60hz
Xiaomi ise 144 hz
S23 de 120 hz
Şarj konusunda en ıyısı xiaomı ve + olarak 120 waat hızlı jarz varmıs
kamera konusunda s23 daha ıyı gıbı

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ahmet Furkan Tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıphone 14 alınmaz gıbı seceneklerde 60hz
Xiaomi ise 144 hz
S23 de 120 hz
Şarj konusunda en ıyısı xiaomı ve + olarak 120 waat hızlı jarz varmıs
kamera konusunda s23 daha ıyı gıbı
sorduğum çoğu arkadaşım iphone un pro veya pro max modelleri olmadığı sürece alınmayacağını söyledi hoş ben de iphone a ısınamıyorum android daha özgür bırakıyormuş gibi geliyor ama hiç kullanmadım o yüzden bu yorumum ne kadar doğru bilmiyorum, 8 sene xiaomi kullandım sadece son aldığım telefonda bir takım sorunlar yaşadım insanlar o kadar paraya xiaomi alma samsung daha garanti bir cihaz diyor, s23 hakkında kötü bir şey duymadım ilk telefonum da samsung du işte bunları böyle kafada birleştirince karar veremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortak üç telefonda iyi yapıyor ama benim gönlüm genelde iphone 14 olur neden diyr sorarsan uzun şarj dedin yaparsın dosya yazma okuma hızı da çok iyi s23 de idare eder ufs 4.0 var içinde e ios yazılımı daha stabil oldugu için daha az şarj kaybın olur ben bile iphone 14 ve s23 arasında kaldım ki kendimde çift cihaz kullanıyorum iphone 13 note 20 ultra
ios yazılımını deneyimleme fikrim de var ama o kadar para verdikten sonra ya pişman olursam diye de korkmuyor değilim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sorduğum çoğu arkadaşım iphone un pro veya pro max modelleri olmadığı sürece alınmayacağını söyledi hoş ben de iphone a ısınamıyorum android daha özgür bırakıyormuş gibi geliyor ama hiç kullanmadım o yüzden bu yorumum ne kadar doğru bilmiyorum, 8 sene xiaomi kullandım sadece son aldığım telefonda bir takım sorunlar yaşadım insanlar o kadar paraya xiaomi alma samsung daha garanti bir cihaz diyor, s23 hakkında kötü bir şey duymadım ilk telefonum da samsung du işte bunları böyle kafada birleştirince karar veremiyorum
samsung daha ozgur bırakıyor dedıgın gıbı bende s23 alanlarda herhangı bır sorun oldugunu duymadım suan bende m51 war bende bakınıyorum alsammı dıye ama suanlık kalıcam gıbı xiaomi hıc kullanmadım onun hakkında bısey dıyemıycem ama 30k bandında en ıyısı s23 dıye dusunuyorum

ThE LoSt

80+ Gold

Xiaomi 13T Pro 512gb 12gb​

Samsung Galaxy S23 256GB 8GB​

iPhone 14 128GB​

3 seçeneğim var ve alacağım yerde hepsinin parası eşit fiyatları önemli değil hangisi beni rahat ettirir (sosyal medya, müzik, uzun süreli şarj, amatör fotoğrafçılık ve edit için)
Alacağınız yerde bu telefonların ücretleri nasıl eşit oluyor ?

13t pro 512 gb 36k
s23 256gb 28k
İphone 14 128gb 43k

Kabaca bakarsak 3 birbirinden alakasız telefon diyebilirim bu seçeneklere nasıl ulaştınız merak ediyorum. Öncelikle telefondan beklentiniz nedir bu cihazların dahili hafızaları bile tercih ederken belirleyici olacaktır.

BBakdeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berkay Akdeniz
Bu telefonlar dışında başka model bakma gibi bir düşüncen varsa S23 Ultra ve üzerine bakın

Abozkir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Adem Bozkır
2 aydır 13T Pro kullanıyorum. 120 watt 19 dk şarj olayı güzel video ve fotoğraf konusunda diğerleriyle yarışacak konumda. İphone 15 ile kıyaslanan bir telefon zaten. F/P ve hızlı şarj 13T pro dedirtiyor.

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ahmet Furkan Tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

13t pro 512 gb 36k
s23 256gb 28k
İphone 14 128gb 43k

Kabaca bakarsak 3 birbirinden alakasız telefon diyebilirim bu seçeneklere nasıl ulaştınız merak ediyorum. Öncelikle telefondan beklentiniz nedir bu cihazların dahili hafızaları bile tercih ederken belirleyici olacaktır.
Türkiyede yaşamıyorum usta 🙃

2 aydır 13T Pro kullanıyorum. 120 watt 19 dk şarj olayı güzel video ve fotoğraf konusunda diğerleriyle yarışacak konumda. İphone 15 ile kıyaslanan bir telefon zaten. F/P ve hızlı şarj 13T pro dedirtiyor.
şu markanın hızlı şarj olayına bayılıyorum

Bu telefonlar dışında başka model bakma gibi bir düşüncen varsa S23 Ultra ve üzerine bakın
sağol hocam keşke imkanım olsa kesinlikle s23 ultra tercih ederdim ama malesef ödeme seçenekleri olsun taksitlendirme olsun bu 3 telefondan birini seçmem gerek

ThE LoSt

80+ Gold
Türkiyede yaşamıyorum usta 🙃
O halde bu cihazlardan uzak durun daha önceki cihazlarınız anroid ise yine androidden devam edebilirsiniz iosu keşfetmek istiyorsanız oda denenebilir apple iphone 15 olabilir 14 ile arasında fiyat anlamında çok fark yoktur daha iyi bir yonga ve kamera performansı için tercih edilebilir tek dezevantaj 60hz ekran diyebiliriz. farklı seçenek olarak 1000 € olarak fiyatı ele alırsak

Oppo find x7 ultra değerlendirilebilir her yönüyle 4/4 lük cihazdır.

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ahmet Furkan Tetik

13t pro 512 gb 36k
s23 256gb 28k
İphone 14 128gb 43k

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

fiyatlarını da atayım şu şekilde hocam

O halde bu cihazlardan uzak durun daha önceki cihazlarınız anroid ise yine androidden devam edebilirsiniz iosu keşfetmek istiyorsanız oda denenebilir apple iphone 15 olabilir 14 ile arasında fiyat anlamında çok fark yoktur daha iyi bir yonga ve kamera performansı için tercih edilebilir tek dezevantaj 60hz ekran diyebiliriz. farklı seçenek olarak 1000 € olarak fiyatı ele alırsak

Oppo find x7 ultra değerlendirilebilir her yönüyle 4/4 lük cihazdır.
Çok teşekkürler tavsiye için oppo benim de dikkatime takılmıştı bu ama operatör mağzamda bulunmadığından ötürü malesef alamıyorum 😑

ThE LoSt

80+ Gold

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Anıl Bostancı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri