Neler Yeni

3 temmuzda satışa çıkacak f/p sistem

sah1nk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şahin
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle iyi geceler yarın satışa çıkacak ( teknik olarak bugün ) f/p sistemin özelliklerini,saat kaçta satışa çıkacağını ya da fiyatını öğrenebiliyor muyuz yoksa gün içinde random bir saatte mi satışa çıkıyor konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle iyi geceler yarın satışa çıkacak ( teknik olarak bugün ) f/p sistemin özelliklerini,saat kaçta satışa çıkacağını ya da fiyatını öğrenebiliyor muyuz yoksa gün içinde random bir saatte mi satışa çıkıyor konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Gün içinde Random bir saatte çıkıyor sistem parçaların çoğunu ve fiyat bilinmiyor anında almak istiyorsan instagramdan donanaım arşivini takip edebilirsin sitem çıkınca anında hikaye atıyor.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
Merhaba arkadaşlar
genelde random oluyor parça özelliklerinide tam göstermeden spoiler şeklinde veriyor mesela bu sistemin ekran kartı gtx olacak şuan hala bir zaman da belirtilmediğine göre random bir saat olur

sah1nk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gün içinde Random bir saatte çıkıyor sistem parçaların çoğunu ve fiyat bilinmiyor anında almak istiyorsan instagramdan donanaım arşivini takip edebilirsin sitem çıkınca anında hikaye atıyor.
anladım random bir saatte çıkması biraz üzücü yarın çalışıyorum anlık olarak takip etmem zor olucak inşallah denk getirebilirim. Birde olayın fiyat kısmı var denk getirdik diyelim bütçemiz yetecek mi acaba
genelde random oluyor parça özelliklerinide tam göstermeden spoiler şeklinde veriyor mesela bu sistemin ekran kartı gtx olacak şuan hala bir zaman da belirtilmediğine göre random bir saat olur
Forumda yeniyim daha önce ortalama olarak şu saatte çıkma ihtimali yüksek dediğiniz bir saat aralığı var mı acaba

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
anladım random bir saatte çıkması biraz üzücü yarın çalışıyorum anlık olarak takip etmem zor olucak inşallah denk getirebilirim. Birde olayın fiyat kısmı var denk getirdik diyelim bütçemiz yetecek mi acaba

Forumda yeniyim daha önce ortalama olarak şu saatte çıkma ihtimali yüksek dediğiniz bir saat aralığı var mı acaba
evet hocam ancak belirli bir saate olunca ve fiyatlar da belli olunca fırsatçılar felanda çok bekliyor ondan dolayı birazcık şansa bağlı siz de haklısınız

benim tahminim nedense içime doğdu saat 17:00 da yayınlanacak (YTD)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildirimleri açmayı sakın unutmayın hocam hem instagram hem youtubeyi açın telefonunuz sessizde olmasın ihtimaliniz artar

sah1nk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam ancak belirli bir saate olunca ve fiyatlar da belli olunca fırsatçılar felanda çok bekliyor ondan dolayı birazcık şansa bağlı siz de haklısınız

benim tahminim nedense içime doğdu saat 17:00 da yayınlanacak (YTD)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildirimleri açmayı sakın unutmayın hocam hem instagram hem youtubeyi açın telefonunuz sessizde olmasın ihtimaliniz artar
Fazla soru sordum ama hangi sitede satışa sunulacağıda belli değil sanırım birde atıyorum 10klık bir sistemi 7kya satışa çıkardı 300stokla stok bittiği gibi sistemin fiyatı direk 10kya mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı yükseliş gösteriyor

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
Fazla soru sordum ama hangi sitede satışa sunulacağıda belli değil sanırım birde atıyorum 10klık bir sistemi 7kya satışa çıkardı 300stokla stok bittiği gibi sistemin fiyatı direk 10kya mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı yükseliş gösteriyor
sistemin eski fiyatı diye bir durum yokki mesela diyorki işte x x parçalı sistem topladık ve fiyatı y kadar bu şekilde işliyor sizin dediğiniz ise şuna denk geliyor işte z adlı sistemi şu fiyattan şu fiyata düşürttük indirim yaptık bu indirim olur ancak abdullah abi indirim değil yeni bir şey topluyor ondan dolayı eski fiyat diye bir şey yok yani stok bittiğinde yeni stoğa girmediği sürece satılamıyor ve evet hangi sayfada paylaşılacağı kesin değil + olarak önemli değil hocam istediğiniz kadar sorun bildiğim kadarıyla cevaplarım zaten forumun amacı bu :D

sah1nk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şahin
Yok kendisi sistem çıkartıyor biliyorum ama duyduğum kadarıyla çıkardığı sistemin fiyatı uygun oluyormuş ekran kartı fiyatına sistem gibi videolar vardı youtubeda çıkardığı sistemin stoğu bittiğindeki artışı merak etmiştim ama cevabı almış sayılırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ereen

18.00 da atıyor videoları hep

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
GTX 1660 Tİ ya da Süper olacak çünkü PUBG 1080p Ultra'da 110 fps falan veriyodu storyde. Bu fps'i karşılayan 2 kart var ama 1660 Ti daha yakın gibi.

Top Bottom