Neler Yeni

Çözüldü✓ 3 ÜNDEN BİRİNİ ALACAĞIM EN İYİSİ HANGİSİ

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Abdurrahman
İtopya bahar fırsatlarına bakmalısın

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,999
İsim
Hacı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlki açılmıyor ama alınabilir olan 3. ister anakart yüksekt iser M2 her şekilde üçüncü iyi bunların dışında itopyada 3060TI R5 5600 bir sistem daha var tek artısı ekran kartının 3 fanlı olması ve M2 1TB ama kasa ve PSU tırt yerinde olsam dediğim gibi anakart veya SSD yükselterek üçüncüyü alırdım amd düşünürsen 12k 6650 xt var ama nvidia olsun garanti olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun nesi kötü tam olarak?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pahalı hocam 3060TI hem daha güçlü hem fiyatı daha uygun zaten piyasadaki en f/p iki sistemde konuda birinin kasası ve güç kaynağı kalitesiz ama ekran kartı 3 fanlı (bence bunun hiçbir önemi yok ghostun soğutmasıda yeterli) diğerinin depolaması 1TB değilde 500 GB boşa vakit kaybetmeyin PCkolikten SSD yükseltmesi yaparak 3060TI olanı alın

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı hocam 3060TI hem daha güçlü hem fiyatı daha uygun zaten piyasadaki en f/p iki sistemde konuda birinin kasası ve güç kaynağı kalitesiz ama ekran kartı 3 fanlı (bence bunun hiçbir önemi yok ghostunda soğutması yeterli) diğerinin depolaması 1TB değilde 500 GB boşa vakit kaybetmeyin PCkolikten SSD yükseltmesi yaparak 3060TI olanı alın
kral bir şey sorcam pckolikte sistem montajı yok diye üşeniyorum birde pckolik ugunmu ANA KART olarak hangisini seçebilirim pc kolikte ve o psu ve kasa yeterlimidir

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kral bir şey sorcam pckolikte sistem montajı yok diye üşeniyorum birde pckolik ugunmu ANA KART olarak hangisini seçebilirim pc kolikte ve o psu ve kasa yeterlimidir
Psu ve kasa yeterli üşeniyorsanız bir şey diyemem ama daha uygun fiyata daha kaliteli power ve kasa almak sizi o üşengeçlikten kurtarabilir itopyadaki 14700 TL ve stoğu bitmiş tekrar stok gelirse 3 fanlı kart geleceğinin garantisi yok anakart olarak @Ckribrahim hocam aorus elite önermişti SSD'yide depolama ihtiyacınıza göre yükseltebilirsiniz evde HDD varsa dokunmayın bile 500 GB Windows ve hızlı açılmasını istediğiniz oyunlar için fazla fazla yeterli sıvı soğutma yerinede şunu önerebilirim (uyumlu olup olmadığını kontrol edin)

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu ve kasa yeterli üşeniyorsanız bir şey diyemem ama daha uygun fiyata daha kaliteli power ve kasa almak sizi o üşengeçlikten kurtarabilir itopyadaki 14700 TL ve stoğu bitmiş tekrar stok gelirse 3 fanlı kart geleceğinin garantisi yok anakart olarak @Ckribrahim hocam aorus elite önermişti SSD'yide depolama ihtiyacınıza göre yükseltebilirsiniz evde HDD varsa dokunmayın bile 500 GB Windows ve hızlı açılmasını istediğiniz oyunlar için fazla fazla yeterli sıvı soğutma yerinede şunu önerebilirim
teşşekür ederim psu için 650 wat yeterli gibi geldi bana Bu hazır olarak geliyore demi ben gidip montajlatacağım bunu

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
teşşekür ederim psu için 650 wat yeterli gibi geldi bana Bu hazır olarak geliyore demi ben gidip montajlatacağım bunu
Ben montajsız geldiğine dair bir şey göremedim hocam telefondayım şuan masaüstünden girince öyle bir ibare yoksa montajlı geliyordur ayrıca önceki mesajı düzenledim sıvı soğutma yerine o hava soğutucuya bakabilirsiniz

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
Ben montajsız geldiğine dair bir şey göremedim hocam telefondayım şuan masaüstünden girince öyle bir ibare yoksa montajlı geliyordur ayrıca önceki mesajı düzenledim sıvı soğutma yerine o hava soğutucuya bakabilirsiniz
bence 650 wat yeterli kasa nın fanlarıda yeterli diye düşünüyorum sıvı soğutma olarak direk onla gelsin başka bir yerden sipariş edemem coller master abimin arkadaşındada var güzel diye biliyorum bu ay içinde net alacağım teşşekür ederim siz bilgisayara geçince daha net konuşuruz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bence 650 wat yeterli kasa nın fanlarıda yeterli diye düşünüyorum sıvı soğutma olarak direk onla gelsin başka bir yerden sipariş edemem coller master abimin arkadaşındada var güzel diye biliyorum bu ay içinde net alacağım teşşekür ederim siz bilgisayara geçince daha net konuşuruz
Hocam attığım hava soğutma sıvı soğutmadan daha iyi olabilir fiyatıda uygun o yüzden önerdim illa sıvı soğutma alacağım diyorsanız daha uygun fiyata daha iyi şeyler olabilir sistem özelleştirmelerindeki sıvı soğutmalar genelde kazık oluyor paranızı çar çur etmeyin

onurilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
Hocam attığım hava soğutma sıvı soğutmadan daha iyi olabilir fiyatıda uygun o yüzden önerdim illa sıvı soğutma alacağım diyorsanız daha uygun fiyata daha iyi şeyler olabilir sistem özelleştirmelerindeki sıvı soğutmalar genelde kazık oluyor paranızı çar çur etmeyin
evet haklısın ayrı bir yerden almak istemiyorum sadece trendyol olabilir birde pc kolik yani pc yi nerden alırsam montajlatırım gidip sıkıntı deyil

5600x yaptım
1tb ssd kingston
GIGABAYTE B550 YAPTIM

birde yugunsa ek bi sıvı soğutma veya kasaya göre soğutma fan alacağım ben çok biligili deyilim sana bırakıyorum o işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,661
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom