3 Yasına gırecek Yiğenime Ne Hediye Almalıyım ?

Merhaba 👋 Öncelikle yeğenin adına sevindim senin gibi bir akrabası olduğu için. 😊
  • Uzaktan kumandalı araba: El-göz koordinasyonun gelişmesi için birebirdir.
  • Transformers gibi dönüştürülebilir figürler. Hayal gücü için iyidir. Çocuğun oynarken kafasında kuracağı senaryoları düşün.
  • Yap boz yapı parçaları. Hayal gücü ve yaratıcılık için birebir.
Aklıma bunlar geldi.
Fazla ışıklı ve seslide almasın bende vardı bi tane korkuyormuşum ondan :D

Knk bunlar bişey bilmiyorlar 3 yaşındaki çocuğa neler yazmışlar al bitana rtx 4090 sistem diz
okadar param olsa kendı sıstemımı yukseltıcem :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akulu arabayı az daha büğsün öyle al 5 li satılan hotwheelslar uygun oluyordu onlardan al çift kale maç yapar arabalarla 😁
lınk atabılırmısın rıca etsem

beyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım :) (erkek cocuk bu arada )
Tabanca.
Oyuncak (opsiyonel).

nerf lerın sılahlarından alsam nasıl olur
Ben küçükken çok severdim. Tabii nerf yoktu benim zamanımda. Ama çocuk benim gibi arabalardan çok oyuncak silah ile oynamayı seviyorsa nerf çok mantıklı olabilir. Bu arada bütçe ne kadar?

Ben küçükken çok severdim. Tabii nerf yoktu benim zamanımda. Ama çocuk benim gibi arabalardan çok oyuncak silah ile oynamayı seviyorsa nerf çok mantıklı olabilir. Bu arada bütçe ne kadar?
1.5-2k falan

beyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım :) (erkek cocuk bu arada )
Pamuk şeker

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,925
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri