Fazla ışıklı ve seslide almasın bende vardı bi tane korkuyormuşum ondanMerhabaÖncelikle yeğenin adına sevindim senin gibi bir akrabası olduğu için.
Aklıma bunlar geldi.
- Uzaktan kumandalı araba: El-göz koordinasyonun gelişmesi için birebirdir.
- Transformers gibi dönüştürülebilir figürler. Hayal gücü için iyidir. Çocuğun oynarken kafasında kuracağı senaryoları düşün.
- Yap boz yapı parçaları. Hayal gücü ve yaratıcılık için birebir.
Knk bunlar bişey bilmiyorlar 3 yaşındaki çocuğa neler yazmışlar al bitana rtx 4090 sistem dizbeyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım(erkek cocuk bu arada )
okadar param olsa kendı sıstemımı yukseltıcemKnk bunlar bişey bilmiyorlar 3 yaşındaki çocuğa neler yazmışlar al bitana rtx 4090 sistem diz
lınk atabılırmısın rıca etsemAkulu arabayı az daha büğsün öyle al 5 li satılan hotwheelslar uygun oluyordu onlardan al çift kale maç yapar arabalarla![]()
kıyafet takımıbeyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım(erkek cocuk bu arada )
Tabanca.beyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım(erkek cocuk bu arada )
nerf lerın sılahlarından alsam nasıl olurTabanca.
Oyuncak (opsiyonel).
Ben küçükken çok severdim. Tabii nerf yoktu benim zamanımda. Ama çocuk benim gibi arabalardan çok oyuncak silah ile oynamayı seviyorsa nerf çok mantıklı olabilir. Bu arada bütçe ne kadar?nerf lerın sılahlarından alsam nasıl olur
1.5-2k falanBen küçükken çok severdim. Tabii nerf yoktu benim zamanımda. Ama çocuk benim gibi arabalardan çok oyuncak silah ile oynamayı seviyorsa nerf çok mantıklı olabilir. Bu arada bütçe ne kadar?
Pamuk şekerbeyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım(erkek cocuk bu arada )
Nerf'ler 600-700 lira falandır diye düşünüyorum. Geri kalan parada cebinizde kalır hem.1.5-2k falan
suan senden daha zekı lavaboya gıdıyorBebek bezi al.