Neler Yeni

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu zamana kadar rapor sistemini düzgün kullanmakla ;beraber gelen raporları da düzgün cevaplayabileceğimi düşünüyorum fakat önceki zamandan kalma gereksiz 2-3 konuda tartışma olduğundan uygunsuz üslup almıştım. Bu sanırım olmamı engeller. Şans artık belki göz yumarlar fakat sanmıyorum.
Tabi ilgilendiğim konular Harddisk ve Error Scan konuları.

Bu zamana kadar verdiğim raporlar da yerinde raporlardı sistemde gözüküyorsa bakabilir arkadaşlar.

Ve mümkün mü?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.

BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Yani 15 yaşımdayım ama 16' dan gün alıyorum. Yapacak bir şey yok olmasa da deneyeceğim şansımı. Bende reddedilecekse dahi başvurmak istiyorum.
Ben de aynı şekilde 16'dan gün almama rağmen aday olmak istiyorum.
Yani herkes aynısını diyor ama yine de söyleyeyim. Forumda sorun yaşayıp konu açanlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Olabilecek bir modluk durumunda da forumda aktivitem artacaktır. Teşekkürler.

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
İşim gereği günün 12 saati bilgisayar başındayım, bu sürenin 7-8 saati iş yeri geri kalan süre ev diyebiliriz, kamu çalışanıyım ve yine işim gereği günde 100 den fazla insan ile konuşuyorum, insanlara ılımlı yaklaşmak ve yönlendirmek benim uzmanlık alanım diyebilirim. Yaş 32.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
16 yaşındayım, mesajlarım az ama her gün aktifim. Görevi layığıyla yerine getirebileceğimi düşünüyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Artık eskisi kadar aktif olamasam da raporlarla ilgilenebilirim bence. Yaşım 16. Gönüllüyüm ancak alınırsam lütfen şu anki aktifliğimi göze alarak alınız.

Top Bottom