3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

20 yaşındayım. Çalışıyorum fakat genel olarak forumdayım. Sıkıntı olmazsa sizin için moderatör olabilirim. (Edit: 3 vardiya çalışıyorum her hafta değişiyor fakat aktifliğimi genel olarak etkilemiyor. Hatta bana faydası bile oluyor günün her saati aktif olabiliyorum bu sayede. İş sırasında da genel olarak giriyorum foruma.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.

BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Abi gönüllü yaparım yaş 16.50 :)

Çalışıyorum ama iş dışında forumdayım. Eğer çalışmam sıkıntı yaratmazsa seve seve olurum. Yaş:20.

Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.

BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Yaşım 17. Ailem de psikolok insan var eğitimler alıyorum insanlara nasıl yaklaşacağımı biliyorum.

Sevgili yönetim ekibi;
Uygun görürseniz ben de bu görev için gönüllüyüm. 16 yaşındayım ve 2 uyarı puanım var. İsterseniz profil resmimi de değiştirebilirim :D
Kanka O Profille olabileceğine Emin Misin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani 15 yaşımdayım ama 16' dan gün alıyorum. Yapacak bir şey yok olmasa da deneyeceğim şansımı. Bende reddedilecekse dahi başvurmak istiyorum.
@RevDeisDou Olmalı Bence.
Adam Titanium Olmuş Daha Ne Yapsın

@RevDeisDou
@Vesemir

Evi Arabayı Bu arkadaşlara basıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,227
Üyeler
192,653
Son üye
psedumertus