- Reaksiyon skoru
- 7,412
Bence sen olmalısınYani 15 yaşımdayım ama 16' dan gün alıyorum. Yapacak bir şey yok olmasa da deneyeceğim şansımı. Bende reddedilecekse dahi başvurmak istiyorum.
Bence sen olmalısınYani 15 yaşımdayım ama 16' dan gün alıyorum. Yapacak bir şey yok olmasa da deneyeceğim şansımı. Bende reddedilecekse dahi başvurmak istiyorum.
Abi gönüllü yaparım yaş 16.50Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Yaşım 17. Ailem de psikolok insan var eğitimler alıyorum insanlara nasıl yaklaşacağımı biliyorum.Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Kanka O Profille olabileceğine Emin MisinSevgili yönetim ekibi;
Uygun görürseniz ben de bu görev için gönüllüyüm. 16 yaşındayım ve 2 uyarı puanım var. İsterseniz profil resmimi de değiştirebilirim![]()
@RevDeisDou Olmalı Bence.Yani 15 yaşımdayım ama 16' dan gün alıyorum. Yapacak bir şey yok olmasa da deneyeceğim şansımı. Bende reddedilecekse dahi başvurmak istiyorum.
KatılıyorumPek dolaşmıyorum forumda ama her girdiğimde gerçekten @Vesemir aktif oluyor bence o olmalı.
@RevDeisDouArkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.