Neler Yeni

3 Yıl Xbox Gamepass Aboneliği Hala Yapılabiliyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi xbox'a 3 yıllık abone olma olayı hala çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Merhabalar arkadaşlar ben de xbox game pass 3 senelik muhabbeti yaptım. Şimdi bu işaretlediğim ss'te hem ödemenin yenilenmesini kapatmak hem de 3 sene sonunda üyeliğin iptal olmasını istiyorum. Yani üyelik yanlışlıkla geri para iadesi olup iptal şeklinde olmasın, 3 sene boyunca game pass ultimate kullanılsın. Bu ss'teki işaretlediğim seçeneklerden sonra ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ayrıntılı cevap verirse sevinirim. Siz nasıl yaptınız hocam? @Jarkamel @yusufkaan19

Ekler

• gamepass.PNG
    gamepass.PNG
    23.4 KB · Hit: 62
Merhabalar arkadaşlar ben de xbox game pass 3 senelik muhabbeti yaptım. Şimdi bu işaretlediğim ss'te hem ödemenin yenilenmesini kapatmak hem de 3 sene sonunda üyeliğin iptal olmasını istiyorum. Yani üyelik yanlışlıkla geri para iadesi olup iptal şeklinde olmasın, 3 sene boyunca game pass ultimate kullanılsın. Bu ss'teki işaretlediğim seçeneklerden sonra ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ayrıntılı cevap verirse sevinirim. Siz nasıl yaptınız hocam? @Jarkamel @yusufkaan19
Yinelenen ödemeyi kapat bitince kendi iptal olur para çekmez iptal et dersen gider sıkıntı yaratır

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,475