2028'e kadar Playstation Plus Deluxe Aboneliği Alınabilir mi?

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Merhaba arkadaşlar.

Aktif bir Playstationum yok ama PSN aboneliğim var.
Tahmini 2-3 hafta sonra 1 yıllık Playstation Plus Deluxe aboneliği alacağım.

Şu videoda bahsedildiği gibi, ya da buna benzer bir şekilde fiyatları artmadan şu anki fiyat üzerinden 1 yıllık değil de örnek olarak 4-5 yıllık Playstation Plus Deluxe aboneliği alabilir miyim?

Bu daha öncesinde olup artık olmayan bir durum mu yoksa hala mümkün mü? Yapabilen insanlar var mı?

videyoda ki gibi 2028 e kadar alabiliyorsan al o zamana kadar 5 ken 100 tl olur mesela

videoyu izlemedim ama zaten alabiliyorsunuz ki bunu. gamepassteki gibi al iptal et bidaha al bidaha iptal et taktiğinede gerek yok. otomatikmen uzuyordu süresi sonradan bozdularsa bilmem benim bile 2025e kadar üyeliğim vardı deluxe olarak. sonra sattım ps5le hesabı. sonradan değiştirdilerse bilmiyorum.

videoyu izlemedim ama zaten alabiliyorsunuz ki bunu. gamepassteki gibi al iptal et bidaha al bidaha iptal et taktiğinede gerek yok. otomatikmen uzuyordu süresi sonradan bozdularsa bilmem benim bile 2025e kadar üyeliğim vardı deluxe olarak. sonra sattım ps5le hesabı. sonradan değiştirdilerse bilmiyorum.

Hocam şu an aktif cihazım olmadığından dolayı deneyemedim. :/ Bir ay içinde almayı planlıyorum.

bi dene bakalım olursa buraya yazarsın olur mu ?

:D Hocam deneyebilsem deneeceğim. Buraya yardım aramak için konu oluşturdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,088
Üyeler
192,607
Son üye
A.Y.
Geri