Ho. Hocam iyi günlerde kullanin3 sene önce klavye değiştirirken babam izin vermemişti şimdi alabildim sonunda alırım bi hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
frisby gamemax markası. evet uygun uzun yıllardır olan bi model ve zamanında da fiyatı böyle ucuzdu hep. rgb değil rainbow zaten fiyat bir yerlerden kırpılıyor bir şekilde. dar bütçede max bu oldu. teşekkürlerİsmini ilk defa duyuyorum bu markanın ve bir mekanik klavyeye göre çok ucuz. Hevesini kırmak istemem ama kaliteli mekanikler 800 den başlıyor.
Umarım bir sorun çıkmaz. Hayırlı olsun
çok teşekkürlerHo. Hocam iyi günlerde kullanin
Hayırlı olsun güle güle kullan3 sene önce klavye değiştirirken babam izin vermemişti şimdi alabildim sonunda alırım bi hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
evet incelemelerine baktım şimdi. Tekrar hayırlı olsunfrisby gamemax markası. evet uygun uzun yıllardır olan bi model ve zamanında da fiyatı böyle ucuzdu hep. rgb değil rainbow zaten fiyat bir yerlerden kırpılıyor bir şekilde. dar bütçede max bu oldu. teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok teşekkürler
evet hocam aynen öyle bütçeye bağlı tamamen. inşallah bir gün steelseries apex pro sahibi olma imkanım olur hayalim klavye. dilerim hepimiz en iyisine sahip olalımİlkler güzeldir tadı kalır. Yakın zamanda daha iyilerine umarım hocam