bilinmeyenkişi
80+ Bronze
doğruRay tracing unutuyorsun açınca full ayarda 4k 3090 60fps bile alamıyor
doğruRay tracing unutuyorsun açınca full ayarda 4k 3090 60fps bile alamıyor
Troll bu ya.knk küfür etmiceksen bişey söylicemde ben bu sistemle minecraft oynıcam bu yüzden minecrafta göre bişey söylersen sevinirim
Bana da LGS hediyesi olarak almışlardı.Din dersinden 1 yanlışım vardı sadece ama Minecraft için 30.000 TL bütçe çok fazla.10.000 TL'lik bir sistem bile sana rahatlıkla Minecraft oynatır.30.000 TL'ye PC alıp sadece Minecraft oynamak aldığın bilgisayara hakarettir.knk küfür etmiceksen bişey söylicemde ben bu sistemle minecraft oynıcam bu yüzden minecrafta göre bişey söylersen sevinirim
Öye düşünme.Ben 6. sınıftan başlamıştım çalışmaya ama bir anlık dalgınlığıma geldi 1 yanlış yaptım LGS'de.Dereyi görmeden paçayı sıvama.knk 500 Tam Puan için pek fazla olduğunu sanmıyorum 13 aydır çalışıyorum çünkü
3080 sistem 50 k İTOPYADAvay be 2021 den önce rtx 3090 sistem 30 kya toplanabiliyordu
şimdi 3090 40k
hocam ee o zamana rtx 3090 yeni çıkacak ryzen işlemcinin en üst seviyesi b550 gaming edge 64gb ram 4800mhz filan olsa iyi olur 2tb m2 ssd 16tb hdd bile toplarsın o bütçe ne ama bak şu an eğer 1k bütçen varsa onla kasa olarak TD500 al şu n indirimde geleceği göremiyorum ama şu an indirimi güzel gelecekte daha çok da indirim olabilir garantisini vermemLGS Sınav hediyesi olarak 30.000 TL Bütçe ile bi Masaüstü Gaming Pc almak istiyorum önerisi olan varmı parça olarak pek anlamıyorumda parçalardan?
Knk onları 30kya topla bende alıcamhocam ee o zamana rtx 3090 yeni çıkacak ryzen işlemcinin en üst seviyesi b550 gaming edge 64gb ram 4800mhz filan olsa iyi olur 2tb m2 ssd 16tb hdd bile toplarsın o bütçe ne ama bak şu an eğer 1k bütçen varsa onla kasa olarak TD500 al şu n indirimde geleceği göremiyorum ama şu an indirimi güzel gelecekte daha çok da indirim olabilir garantisini vermem
GTX 1660 SUPER 1000 FPS ALIYOR MC DEknk küfür etmiceksen bişey söylicemde ben bu sistemle minecraft oynıcam bu yüzden minecrafta göre bişey söylersen sevinirim
üzüldünmü buna bugün 10k kolay mı kazanılıyor sanıyorsun sen git bakıyım gez sokağı gez sanayiyi insanlar asgari ücret kazanmak için neler yapıyorlarkanka bilmeden konuşmak istemem ama ben de 8. sınıftayken böyle söylüyorlardı sonra 10k lık pc aldılar![]()
gelsin stoklar toplıcam ama üstü benimdir vermiyen ...Knk onları 30kya topla bende alıcam
hangi sene girdinBana da LGS hediyesi olarak almışlardı.Din dersinden 1 yanlışım vardı sadece ama Minecraft için 30.000 TL bütçe çok fazla.10.000 TL'lik bir sistem bile sana rahatlıkla Minecraft oynatır.30.000 TL'ye PC alıp sadece Minecraft oynamak aldığın bilgisayara hakarettir.
Öye düşünme.Ben 6. sınıftan başlamıştım çalışmaya ama bir anlık dalgınlığıma geldi 1 yanlış yaptım LGS'de.Dereyi görmeden paçayı sıvama.
stoklar gelse bile sadece 3090 stok zamanı 22k idi en ucuz dostum hatırlatırım bunun kasasıydı vs vs sanmıyorumgelsin stoklar toplıcam ama üstü benimdir vermiyen ...
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi sene girdin
yüzdelik ne
hangi lisedesin şu an