Ddr5 sistem ondanbu fıyata 4060 kotu
Ddr5 sistem ondanbu fıyata 4060 kotu
bu fıyata daha ıyısı vardırDdr5 sistem ondan
ddr5 olmasını çok istediğimden değil ama kime sorduysam uzun vadede ddr5 sistemin her türlü avantaj yaratacağını söyledi.Ddr5 sistem ondan
uzun süredir araştırma yapıyorum ama, Ram, Anakart, PSU gibi bileşenlerin en azından ortalama olduğu bir sisteme denk gelemedim. Birinden biri maalesef çok tercih etmeyeceğim bir marka veya model oluyor. Yükseltme yaptığım zaman 30.000 TL yi aşıyor. En aklıma yatan sistem olarak oluşturdum ilk mesajdaki sistemi. Kafam karıştı açıkçası... Eğer varsa daha iyi bir sistem linkleyebilirsiniz. Memnun olurum.bu fıyata daha ıyısı vardır
tebılonda 7700xt 7500f var bak bi istersenddr5 olmasını çok istediğimden değil ama kime sorduysam uzun vadede ddr5 sistemin her türlü avantaj yaratacağını söyledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun süredir araştırma yapıyorum ama, Ram, Anakart, PSU gibi bileşenlerin en azından ortalama olduğu bir sisteme denk gelemedim. Birinden biri maalesef çok tercih etmeyeceğim bir marka veya model oluyor. Yükseltme yaptığım zaman 30.000 TL yi aşıyor. En aklıma yatan sistem olarak oluşturdum ilk mesajdaki sistemi. Kafam karıştı açıkçası... Eğer varsa daha iyi bir sistem linkleyebilirsiniz. Memnun olurum.
kontrol ettim. Ram ve anakart yükseltmesi yaptığım zaman 35.000 TL yi aşıyor. Çok karışık gerçekten. Bekleyeceğiz biraz daha o zaman demek ki. Araştırmaya devam.tebılonda 7700xt 7500f var bak bi istersen
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, ne yaptınız merak ettim. Hangi sistemi aldınız?kontrol ettim. Ram ve anakart yükseltmesi yaptığım zaman 35.000 TL yi aşıyor. Çok karışık gerçekten. Bekleyeceğiz biraz daha o zaman demek ki. Araştırmaya devam.