35 bine iyi 3080 li sistem dizilir heeİkinci el toplamaya erindim bu fiyat bandında bir hazır sistem önerirseniz sevinirim.
Şimdi almicam para yok .D35 bine iyi 3080 li sistem dizilir hee
DDR5 olsa güzel olurhttps://www.gaming.gen.tr/urun/5473...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu ürüne bakabilirsiniz işlemcisini sepette intel olarak değiştirip 35 bine denk getirmiş olursunuz.
eğer sıfır takındın yoksa ikinci el daha iyi bişey toplarsınŞimdi almicam para yok .D
Ama alırsam o bütçe civarlarında bir şey alırımda ikinci elde tek tek çok uğraştırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR5 olsa güzel olur
Bence şu sisteme bakın hocam.Hiç takıntım yok fakat ben Samsun'dayım, parçaların çoğu ise İstanbul'da kargo desen zaten olmaz.
Hocam teşekkür ederimde PC hocası gg9 daha iyi gibiŞu sisteme bakabilirsin. Ram alıp eklersin güzel olur. Ha birde işlemci soğutucusu almalısın.
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comKingston Beast KF556C36BBE-16TR 16GB (1x16) DDR5 5600Mhz CL36 Siyah Gaming RAM (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comThermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
hmmm peki samsun da itopya vatan filan var mıHiç takıntım yok fakat ben Samsun'dayım, parçaların çoğu ise İstanbul'da kargo desen zaten olmaz.
vatan da çok kazıkVatan var itopya yok
Heryer öyle hocam Birinin diğerinden kalır yanı yok ki. Zaten %20 ÖTV koyanlarda sorun zaten.vatan da çok kazık