Neler Yeni

30-35 bin arası gaming laptop

the10ur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur boz
Merhaba arkadaşlar,

Üniversite okuyorum ve yurtta zaman hiç ama hiç geçmiyor boş zamanlarımda oyun oynamak istiyorum. Bölümüm eczacılık ve bilgisayarı max sunum için kullanırım yani grafik edit vs işlerle uğraşmayacağım.

Buna uygun bir laptop önerebilir misiniz sizlere zahmet 2 3 bin esneme duruma göre yapabilirim.

Teşekkürler.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem
Merhaba arkadaşlar,

Üniversite okuyorum ve yurtta zaman hiç ama hiç geçmiyor boş zamanlarımda oyun oynamak istiyorum. Bölümüm eczacılık ve bilgisayarı max sunum için kullanırım yani grafik edit vs işlerle uğraşmayacağım.

Buna uygun bir laptop önerebilir misiniz sizlere zahmet 2 3 bin esneme duruma göre yapabilirim.

Teşekkürler.

ilk ilk 2 ürün 4050
diğer ürün 3050 ekran kartlı

ilk ürün 16 gb ramli 500gb m2 li 4050 li 32k
2. ürün 8 gb ramli ama 1 tb m2 li 30k depoalamaya fazla ihtiyacın varsa bunu alıp dışardan rami 16 ya yükeltebilirsin garanti bozulmaz

ben 30k üstüne çıkmayayım dersen
3. ürün 28900 tl bu da 500 gb m2 8 gb ram bunun da ramini yükseltebilirsin garantisi bozulmadan 30k üstüne çıkmaz ama her nekadar 3050 de işini görebilecek olsa da 4050 li seçenekler daha iyi

the10ur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur boz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ilk ilk 2 ürün 4050
diğer ürün 3050 ekran kartlı

ilk ürün 16 gb ramli 500gb m2 li 4050 li 32k
2. ürün 8 gb ramli ama 1 tb m2 li 30k depoalamaya fazla ihtiyacın varsa bunu alıp dışardan rami 16 ya yükeltebilirsin garanti bozulmaz

ben 30k üstüne çıkmayayım dersen
3. ürün 28900 tl bu da 500 gb m2 8 gb ram bunun da ramini yükseltebilirsin garantisi bozulmadan 30k üstüne çıkmaz ama her nekadar 3050 de işini görebilecek olsa da 4050 li seçenekler daha iyi
İlgilenip cevapladıgınız için çok teşekkür ederim acerin kalitesi konusunda şüphelerim var ama siz önerdiyseniz ilgiliye de benziyorsunuz düşüneceğim
Lenovo loq önerir misiniz peki ben biraz bakınmıştımda

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem
şunu söyleyeyim
bu tarz ürünler bildiğimiz üzere tepe model ürünler değil

illaki fiyat performans anlamında feragat etmemiz gereken yerler olabiliyor bazen

ama sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şunu söyleyeyim

illaki fiyat performans anlamında feragat etmemiz gereken yerler olabiliyor bazen

kimisi muadiline göre 5-6 derece serin çalışıyor
kimisi 5-6 derece serin çalışmasına rağmen yükte daha sesli çalışıyor

teknik isimlerde aynı ürünü uyguna vermek isteyince arka planda bazı şeylerden feragat edilebiliyor
maalesef tepe model ürünleri ülkemiz koşullarında almak zor olduğu için bu tarz ürünlere yönelebiliyoruz
bu yüzden bu ürünler çok çok iyidir mükemmel ürün al tavsiyesinde bulunamam

the10ur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur boz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şunu söyleyeyim

Mesaj otomatik birleştirildi:

kimisi muadiline göre 5-6 derece serin çalışıyor
kimisi 5-6 derece serin çalışmasına rağmen yükte daha sesli çalışıyor

teknik isimlerde aynı ürünü uyguna vermek isteyince arka planda bazı şeylerden feragat edilebiliyor
maalesef tepe model ürünleri ülkemiz koşullarında almak zor olduğu için bu tarz ürünlere yönelebiliyoruz
bu yüzden bu ürünler çok çok iyidir mükemmel ürün al tavsiyesinde bulunamam
Çokçok teşekkürler ☺️

Top Bottom