Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bence birkaç bişey degişse güzel sistem ama ben 5060ti 16 gb bekliyom 37 38 bandınaALINIR MI![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
NELER DEĞİŞEBİLİR MESELABence birkaç bişey degişse güzel sistem ama ben 5060ti 16 gb bekliyom 37 38 bandına
Bence birkaç bişey degişse güzel sistem ama ben 5060ti 16 gb bekliyom 37 38 bandına
Hocam bunu aldım nasılBence birkaç bişey degişse güzel sistem ama ben 5060ti 16 gb bekliyom 37 38 bandına
İyi değil hem bütçe olarak hemde ekran kartı markası bana göreHocam bunu aldım nasıl
Bu bütçeye max bu çıkıyordu amaİyi değil hem bütçe olarak hemde ekran kartı markası bana göre
EKRAN KARTI ŞÜPHELENDİRİYOR BENİ YAHocam bunu aldım nasıl
Linkini atarmısınHocam bunu aldım nasıl
M2 ssd kesinlikle degiştirmelisin benceNELER DEĞİŞEBİLİR MESELA
Biraz daha bekleseydin yarın itopya kasım indirimi başlıyordu ve daha 11.11 Kasım gelmedi ama hayırlısı olsun bakalımBu bütçeye max bu çıkıyordu ama
Eğer gerçekten bir fark olacak olursa iptalde edebilirim hocam ele gelmedi daha sonuçtaBiraz daha bekleseydin yarın itopya kasım indirimi başlıyordu ve daha 11.11 Kasım gelmedi ama hayırlısı olsun bakalım