30-35k Arası Laptop arıyorum

Lynstwa12

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Selamlar öncelikle bilgisayarlar hakkında çok bi bilgim yok 30-35k arası bi bütçem var genelde oyun-üniversite için kullanıcam bazı düşündüğüm modeller var ancak iyi mi kötü mü bi sorayım dedim mesela şu var

Ve Bir de Sorum var FreeDos Yazıyor Windows kurulu gelmiyor mu yani sıkıntılı bişey mi halledilir diye düşünüyorum teşekkürler şimdiden

Freedos olunca cihaz kurulu olmadan geliyor ancak yapıcağın tek şey bir flash alıp (kullanmadığın olmak zorunda çünkü büyük ihtimalle bir daha kullanımıcaksın) flashın kurulum videoları var flasha Windows 11 atıp bilgisayarı açtığında bootta flashı başa alıcaksın ve Windows kurucaksın istersen sadece bilgisayarcıdada kurdurtabilirsim

Freedos olunca cihaz kurulu olmadan geliyor ancak yapıcağın tek şey bir flash alıp (kullanmadığın olmak zorunda çünkü büyük ihtimalle bir daha kullanımıcaksın) flashın kurulum videoları var flasha Windows 11 atıp bilgisayarı açtığında bootta flashı başa alıcaksın ve Windows kurucaksın istersen sadece bilgisayarcıdada kurdurtabilirsi
He yani çok bi sıkıntı olmaz teşekkür ederim Attığım pc hakkında ne düşünüyorsun

max 35 ama ne kadar 30a yakın olursa o kadar iyi :) ya ama mesela 35k yı geçse bile siz öneriyorsanız bir bakabilirim onda sıkıntı yok
Bu olabilir 30kya yakıj olsun diyorsanız 75w ama 4060 ya 8gb iyi olur

Biraz geçse sorun yok diyorsanız

Birazsaha geçsede sorunyok diyorsanız

Biraz dahada geçsin nolcak diyorsanız

Biraz daha geçsin bizde in olsun derseniz deme

Kendimi acun gibi hiseetim yükseltikçe .d

Hocam teşekkür ederim uğraşmışsın öncelikle bütçeye göre karar veririm ama tek bi şey aklıma takıldı bu 30k ya yakın olarak attığın pc markası erazer olan nedense bi garip geldi bana markasını fln ilk defa duyuyorumda o fiyata önerdiğin başka var mı

Kardeş senin laptop dünyasın dan haberin yok herhalde.

Lenovo olanı alma anakart yanabilir
HP olanı alma hall sensör sorunu var.

Kardeş senin laptop dünyasın dan haberin yok herhalde.

Lenovo olanı alma anakart yanabilir
HP olanı alma hall sensör sorunu var.
Hocam Bana işte bu fiyat aralığında böyle yormicak bozulmucak 3-4 sene rahat kullanabilceğim çok böyle dehşet bi performans istemiyorum zaten bu fiat bandına olmaz onuda biliorum ancak benim için bozulmucak performans konusunda bi tık iyi olan bişey lazım

Bende onu attım ya hani dostum benim attığımı atarak bana laptop dünyasından haberiniz yokmu diyorsunuz ayrıca bahsetiğiniz lenovo anakart kama problemleri arsştırabilirsiniz yüksek watt çeken hxlerde oluyor ha batteryduring bu laptoptada olabilir ona bili diyemem hall sensörü konusunda son zamanlarda şikayet duymadım yeni alınan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,340
Üyeler
183,787
Son üye
razely
Geri