Neler Yeni

Çözüldü✓ 30-35k bütçe hazır sistem önerisi ACİL

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz sececeksiniz. Islemcilerin altinda gozukuyor orda. Peerless Assassin sogutucuyu secin ordanda 1.300tl
Hocam bulamadım bende mi bir sorun var öyle bir kategori çıkmıyor özelleştirme kısmında

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sizi her konuda nerdeyse görüyorum bilgilisiniz galiba bu konularsa
Evet hocam kendime ekran kartı alacağım diye 8-9 ay önce girdim şu lanet olası bilgisayar dünyasına. 10k bütçeli ekran kartı alacaktım şuan alacaklar listesi 70k ve bir tane bile parça almadım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Eymen baktı
Evet hocam kendime ekran kartı alacağım diye 8-9 ay önce girdim şu lanet olası bilgisayar dünyasına. 10k bütçeli ekran kartı alacaktım şuan alacaklar listesi 70k ve bir tane bile parça almadım :D
Hocam maalesef öyle bende aynı durumdayım sürekli zam gelen bir ülkedeyiz bence paramız yettikçe yavaş yavaş almakta fayda var ben iki haftaya kasayı alıcam çünkü en çok zamlanan o

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam maalesef öyle bende aynı durumdayım sürekli zam gelen bir ülkedeyiz bence paramız yettikçe yavaş yavaş almakta fayda var ben iki haftaya kasayı alıcam çünkü en çok zamlanan o
Bende ekran kartı alacağım stok bekliyorum onu almadan önce psu alsam mı diye düşünüyorum zam gelmeden

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Eymen baktı
Hocam o değilde girdikten sonra çıkılmıyor 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ekran kartı alacağım stok bekliyorum onu almadan önce psu alsam mı diye düşünüyorum zam gelmeden
Hocam psunuz yeterliyse gerek yok bence

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam o değilde girdikten sonra çıkılmıyor 😂

Hocam psunuz yeterliyse gerek yok bence
600W Rampage psu var. Rampage olduğu için sorun çıkarabilir risk almak istemiyorum rtx 4070 super bebeğime zarar gelmesin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf Eymen baktı
600W Rampage psu var. Rampage olduğu için sorun çıkarabilir risk almak istemiyorum rtx 4070 super bebeğime zarar gelmesin :D
😂Hocam 750 watt yeterli çok para harcamıyalım yakında 5000 serisi çıkcak yeni bebeklerimizede para yetsin 😃

Hocam markanız nedir ekran kartınızın kararsız kaldım da ne alcağıma

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
😂Hocam 750 watt yeterli çok para harcamıyalım yakında 5000 serisi çıkcak yeni bebeklerimizede para yetsin 😃

Hocam markanız nedir ekran kartınızın kararsız kaldım da ne alcağıma
750w alacağım zaten
Marka işine ben genelde galax falan öneriyorum ama Galax olmayacak benimki çünkü bir akraba var toptan fiyatına verecek ve hangi model geleceği belli değil. Ventus veya windforce olmadıkça alırım muhtemelen çünkü fiyat baya uygun

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue
soğutucuyu her türlü kendisi takacak demonte halde gelir. ekran kartıda takılı gelmeyebilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim dün il dışındayım düğünde bugün gün içinde bende bakıp atım ne var ne yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00