Hocam sizi her konuda nerdeyse görüyorum bilgilisiniz galiba bu konularsaHocam bulamadım bende mi bir sorun var öyle bir kategori çıkmıyor özelleştirme kısmında
güzelde sistem ama şu ssdyi 1tb yapamadılar gittiGüzel sistem bunu düşünürüz
Evet hocam kendime ekran kartı alacağım diye 8-9 ay önce girdim şu lanet olası bilgisayar dünyasına. 10k bütçeli ekran kartı alacaktım şuan alacaklar listesi 70k ve bir tane bile parça almadımHocam sizi her konuda nerdeyse görüyorum bilgilisiniz galiba bu konularsa
Hocam maalesef öyle bende aynı durumdayım sürekli zam gelen bir ülkedeyiz bence paramız yettikçe yavaş yavaş almakta fayda var ben iki haftaya kasayı alıcam çünkü en çok zamlanan oEvet hocam kendime ekran kartı alacağım diye 8-9 ay önce girdim şu lanet olası bilgisayar dünyasına. 10k bütçeli ekran kartı alacaktım şuan alacaklar listesi 70k ve bir tane bile parça almadım
Bende ekran kartı alacağım stok bekliyorum onu almadan önce psu alsam mı diye düşünüyorum zam gelmedenHocam maalesef öyle bende aynı durumdayım sürekli zam gelen bir ülkedeyiz bence paramız yettikçe yavaş yavaş almakta fayda var ben iki haftaya kasayı alıcam çünkü en çok zamlanan o
Hocam o değilde girdikten sonra çıkılmıyorEvet hocam kendime ekran kartı alacağım diye 8-9 ay önce girdim şu lanet olası bilgisayar dünyasına. 10k bütçeli ekran kartı alacaktım şuan alacaklar listesi 70k ve bir tane bile parça almadım
Hocam psunuz yeterliyse gerek yok benceBende ekran kartı alacağım stok bekliyorum onu almadan önce psu alsam mı diye düşünüyorum zam gelmeden
600W Rampage psu var. Rampage olduğu için sorun çıkarabilir risk almak istemiyorum rtx 4070 super bebeğime zarar gelmesinHocam o değilde girdikten sonra çıkılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam psunuz yeterliyse gerek yok bence
Hocam 750 watt yeterli çok para harcamıyalım yakında 5000 serisi çıkcak yeni bebeklerimizede para yetsin600W Rampage psu var. Rampage olduğu için sorun çıkarabilir risk almak istemiyorum rtx 4070 super bebeğime zarar gelmesin
Hocam markanız nedir ekran kartınızın kararsız kaldım da ne alcağıma600W Rampage psu var. Rampage olduğu için sorun çıkarabilir risk almak istemiyorum rtx 4070 super bebeğime zarar gelmesin
750w alacağım zatenHocam 750 watt yeterli çok para harcamıyalım yakında 5000 serisi çıkcak yeni bebeklerimizede para yetsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam markanız nedir ekran kartınızın kararsız kaldım da ne alcağıma
Ya hocam işlemci sogutucu secilmedi yazan biryer var oraya basiyorsunuz ordan seciyorsunuz.Hocam bulamadım bende mi bir sorun var öyle bir kategori çıkmıyor özelleştirme kısmında