belirttiğim hiçbir kritere uymuyor hocam eyvallahhttps://www.gencergaming.com/da-c6 sistemi daha dün aldım 35 k ya ekran kartını SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 7800 XT GAMING OC yaparak aldım eğer amd bir sistem istiyorsan bunu alabilirsin benden sana amd kasa önerisi bu belki fikrin değişir amd kasa istersin şimdiden h.o
4070 biraz zorlama olmuş ve işlemci amdsoğutma kesinlikle alınmalı en azından kule tipiSinerji Masha Intel Core i5 13400 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PowerColor Figther 16GB RX7900GRE Oyun Bilgisayarı
Sinerji Masha Intel Core i5 13400 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PowerColor Figther 16GB RX7900GRE Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
4070 13400f komninasyonlu hazır sistemler var ama şuan atmaya üşeniyom sabah okuldan gelince atarımArkadaşlar öncelikle iyi forumlar sizden sistem tavsiyesi alacağım
İşlemci intel 13th
Ekran kartı nvdia (40 serisi olsa iyi olur)
Kasa atx olması lazım
şimdiden teşekkürler
ne alaka işlemci amd olması 4070 zorlama olmuş derken???belirttiğim hiçbir kritere uymuyor hocam eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 biraz zorlama olmuş ve işlemci amd
Ne diyosun kardeş sen ya ben yukarıya kullanım alanıma göre kriter belirlemişim işim gereği intel ve nvdia olcak ve 35k geçmeyecek çok açık her şeyne alaka işlemci amd olması 4070 zorlama olmuş derken???
intel detayını görmemişim . 4070 zorlama derken orasını çözemedim?Ne diyosun kardeş sen ya ben yukarıya kullanım alanıma göre kriter belirlemişim işim gereği intel ve nvdia olcak ve 35k geçmeyecek çok açık her şey
Sistemde 4070 olması için anakarttan ve diğer bileşenlerden kısılmış ayrıca atılan sistem amd işlemcili hiçbir türlü uygun değilintel detayını görmemişim . 4070 zorlama derken orasını çözemedim?