TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Kodlama ve arada oyun oynamak için ama %90 kod yazmak için kullanıcam 30-35k bütçem var
sonradan ekliceksiniz zaten 8 gb yetmez günümüzde8 gb ram az değil mi
Ram eklicek zaten sonradan lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayınız bana aynı fiyatta 4060 ve işlemcisi denk 165hz 3 msli model bulun onu öneriyim arkadaşa8gb ram le chrome yi zar zor kullanır
4060 alınabilcekken 4050 alınmaz bu bütçedeİmzamdaki LOQ modelini öneririm. 170w adaptör ile geliyor ve battery draining oluyor Lenovo servisten destek alın. En kötü gelecekte 230w adaptör alırsınız. Onun dışında kronik bir sıkıntı olmuyor.
İlla işlemci gücü istenmiyorsaRam eklicek zaten sonradan lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayınız bana aynı fiyatta 4060 ve işlemcisi denk 165hz 3 msli model bulun onu öneriyim arkadaşa
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 alınabilcekken 4050 alınmaz bu bütçede
İşlemci ağırlıklı isteniyorsa alınır.Ram eklicek zaten sonradan lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayınız bana aynı fiyatta 4060 ve işlemcisi denk 165hz 3 msli model bulun onu öneriyim arkadaşa
Belirttim zaten ama acerin içindeki işlemci yinede sizin loqdaki işlemciden fark yiyen bir işlemci değil ben yinede 4060 ve 165hz 3ms ekrandan dolayı acerı öneririmİşlemci ağırlıklı istenyorsa alınır.
Acerlerin servisleri kötü. Biri anakartına su dökülmediğini belirtmesine rağmen su hasarlı diye 4060 laptop parası istemişler.Belirttim zaten ama acerin içindeki işlemci yinede sizin loqdaki işlemciden fark yiyen bir işlemci değil ben yinede 4060 ve 165hz 3ms ekrandan dolayı acerı öneririm
dostum laptopu açtığı zaman garanti dışı kalmayacak mı ? kuzenimde normal asus nootebok vardı açıp termal macun değişti diye garanti dışı kaldı yine fikrinize saygım var.Ram eklicek zaten sonradan lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayınız bana aynı fiyatta 4060 ve işlemcisi denk 165hz 3 msli model bulun onu öneriyim arkadaşa
İlla işlemci gücü istenmiyorsa
Evet acerın servisi türkiyedeki en kötü servis açık ara alıp cihaz sıkıntısız cıksın diye dua etmek gerekiyor ama sıkıntısız cıkarsa bu bütçe için güzel cihazAcerlerin servisleri kötü. Biri anakartına su dökülmediğini belirtmesine rağmen su hasarlı diye 4060 laptop parası istemişler.
Soğutma bloğu yenilemek garanti dışı bırakır hocam tabii ki o ayrı bir işlem zaten ram ssd yükselktmek garanti dışı bırakmıyor cihaza siz kendiniz zarar vermezsenizdostum laptopu açtığı zaman garanti dışı kalmayacak mı ? kuzenimde normal asus nootebok vardı açıp termal macun değişti diye garanti dışı kaldı yine fikrinize saygım var.