4070li olan sistemi al.
Cevap sırıtıyor sanki 4070 olan alınır tabii fakat işlemciye soğutucu alman lazım ve alabiliyorsan bir 16 ram daha almanı tavsiye ederim.
7k değer mi o konuda arada kaldımBende arada kalmalık bir şey var sandım 4070 diğer sistemlere en az 30 fps fark atar al geç
4060ti ile 4070 arasındaki fiyat farkı gibi düşünebilirsin aradaki 7k yı 4060ti 8gb vram li model yerine bir üst daha gelişmiş bir ekran kartı alıyorsun. Arasındaki performans farkı zaman geçtikçe daha da açılabilir vram farkından dolayı.7k değer mi o konuda arada kaldım
game garajdaki neden olmaz peki 32gb cl30 6000mhz ram var 1tb ssd 16gbda vram var 4070 alıcam ram almam gerekicek 2k ya ileride ssd yeter mi bilmiyorum4060ti ile 4070 arasındaki fiyat farkı gibi düşünebilirsin aradaki 7k yı 4060ti 8gb vram li model yerine bir üst daha gelişmiş bir ekran kartı alıyorsun. Arasındaki performans farkı zaman geçtikçe daha da açılabilir vram farkından dolayı.
Şöyleki 16GB şuanda çoğu işinizi yapmanıza olanak sağlar RAM olarak baktığımızda. 16GB Vram modeli olmasına rağmen 4060Ti 4070 kadar güçlü bir ekran kartı değil ssd konusunda haklısınız 500 gb ssdler günümüzde gerek oyun ve gerek program kurulumunda yetersiz kalıyor ilerleyen dönemde depolama için sata hdd veya sata ssdler satın alınabilir. Geleceğe yönelik olarak ram ve ssd yi değiştirmek çok kolay ancak ekran kartı için bütçenin biraz daha yüksek olması lazım o sebeple benim kendi naçizane fikrim budur.game garajdaki neden olmaz peki 32gb cl30 6000mhz ram var 1tb ssd 16gbda vram var 4070 alıcam ram almam gerekicek 2k ya ileride ssd yeter mi bilmiyorum
Hocam bilgisayara parça eklemek kolay ram ssd vs. Ama ekran kartı değiştirmek sıkıntıgame garajdaki neden olmaz peki 32gb cl30 6000mhz ram var 1tb ssd 16gbda vram var 4070 alıcam ram almam gerekicek 2k ya ileride ssd yeter mi bilmiyorum
tamamdır zaten ayın 5 inde alıcam belki zam yerler şuan konuşmak bence çok doğru değil 1 gün kala falan tekrar forumda konuşuruz teşekkürlerŞöyleki 16GB şuanda çoğu işinizi yapmanıza olanak sağlar RAM olarak baktığımızda. 16GB Vram modeli olmasına rağmen 4060Ti 4070 kadar güçlü bir ekran kartı değil ssd konusunda haklısınız 500 gb ssdler günümüzde gerek oyun ve gerek program kurulumunda yetersiz kalıyor ilerleyen dönemde depolama için sata hdd veya sata ssdler satın alınabilir. Geleceğe yönelik olarak ram ve ssd yi değiştirmek çok kolay ancak ekran kartı için bütçenin biraz daha yüksek olması lazım o sebeple benim kendi naçizane fikrim budur.