Ensiance
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Konuyu takipten çıkıyorum dc eklersin yardım istersenhocam zaten 2.5sene sonra satacağım 4060ti 8gb alıp yoluma mı baksam acaba 4070 bi tık abartı geliyor
Konuyu takipten çıkıyorum dc eklersin yardım istersenhocam zaten 2.5sene sonra satacağım 4060ti 8gb alıp yoluma mı baksam acaba 4070 bi tık abartı geliyor
ayın 5inde dönerim hocam 1-2 gün kala tartışırız bu enflasyonda herşeyin zam yemesi an meselesi zatenKonuyu takipten çıkıyorum dc eklersin yardım istersen
Yeni oyunlarda 8gb vram yetmeyecek. Farkı güç olarak düşünmeyin. Örnek olarak tlou olabilir 3070ti 8 gb kullanıyorum. En yüksek ayarlarda vram yetmediği için oyun kapanıyor. Önümüzdeki sene belki bir çok oyunda yaşanacak bir problem buÖncelikle aldığın ekran kartının 16 GB ile 8 GB versiyonu arasında neredeyse hiçbir fark yok ve 16 GB diye verdiğin para boşa gidecek. mete-verse sisteminde 6000 mhz CL30 ram ve 1 TB ssd seçtiğinde 29.084 TL oluyor. senin sistem 31K'ya dayanmış halde yanılmıyorsam. Ve buradan mesajlaşmak çok zor ve uzun o yüzden dc ekle.