30-40K Hem Üniversite Hem Oyun İçin Laptop Önerisi

Victus için kronik sorunlu gibi yorumlar gördüm biliyor musunuz?
Lenovoya bakacağım.
Şunu da çok önerdiler ne dersin? Bu ürün en fazla ne kadar düştü?
Diğer soru da cevapsız kalmasın.

Son dönemler 37k fiyata satıldığı da oldu. 40k fiyata Trendyol ara sıra satıyor sanırım, kısa süre önce 40k fiyatı vardı Trendyol satıcılı olarak.

Son dönemler 37k fiyata satıldığı da oldu. 40k fiyata Trendyol ara sıra satıyor sanırım, kısa süre önce 40k fiyatı vardı Trendyol satıcılı olarak.
Çok saolun. Bu ürünü satın alacağım sanırım indirime girdiği takdirde. iGpu ve güç tasarrufuyla okulda fazlasıyla kurtarır. Evde oyun oynarken istediği kadar ötsün fanlar :)

Çok saolun. Bu ürünü satın alacağım sanırım indirime girdiği takdirde. iGpu ve güç tasarrufuyla okulda fazlasıyla kurtarır. Evde oyun oynarken istediği kadar ötsün fanlar :)
Bende alacağım indirim bekliyorum 🙃🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu dediğiniz model ile aynı mı fotoğrafı farklı ama model kodu aynı link 39.500e geliyor

Son düzenleme:
Bende alacağım indirim bekliyorum 🙃🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu dediğiniz model ile aynı mı fotoğrafı farklı ama model kodu aynı link 39.500e geliyor
CPU'su 12700H olmaz da 12650H olur. Bunun dışında bir fark olmaz, aynı modeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,851
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri