Neler Yeni

30-40K LAPTOP ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Bütçe
35000
Dostlar merhaba , iyi forumlar. Kafam çok karışmış durumda ve bir laptopa ihtiyacım var. Sizin önerileriniz nelerdir? Benim kullanım amacım hem mühendislik derslerim hemde oyun oynamak bir yandan da bataryası eko modda fena olmayan bir performans vermesi. Aklımda hp omen var aslında ama bazı soru işaretleri var ve hp victusun 4050 4gb lık modellerini düşük ekran kartı gücü nedeniyle eledim.Sizlerin önerilerine ihtiyacım var . Teşekkür ederim şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Yuzarsef
Dostlar merhaba , iyi forumlar. Kafam çok karışmış durumda ve bir laptopa ihtiyacım var. Sizin önerileriniz nelerdir? Benim kullanım amacım hem mühendislik derslerim hemde oyun oynamak bir yandan da bataryası eko modda fena olmayan bir performans vermesi. Aklımda hp omen var aslında ama bazı soru işaretleri var ve hp victusun 4050 4gb lık modellerini düşük ekran kartı gücü nedeniyle eledim.Sizlerin önerilerine ihtiyacım var . Teşekkür ederim şimdiden.
4GB ekran kartı olanları almanı tavsiye etmem. Bende 4GB vram laptop var ben aldığım zaman çok dikkat etmedim 8gb altına inmeni tavsiye etmem abra a7 v13.2.3 kullanıyorum ona müteakip yazdım. Ve monitör büyük olsun ve yerli marka kullanıyım diyorsan monster ekledim. Fakat monster da dahil olmak üzere tüm oyuncu laptoplarında markasına göre kronik sorunlar olduğunu unutma. Benden birde sana kıyak olsun HP yetkili servisi olan bir yerde çalıştım gelen ürünlerin hemen hepsine kullanıcı hatası diyorduk bilgin olsun HP önereceğim bir marka değil. Keza HP kullanıcı oranı düşük olan markalardan victus omen vs de bile hala kıllık yapan servisler var. Ayriyeten monsterın bir diğer artısı da parçaları değiştirmen garantiden çıkartmıyor diğerlerinde öyle değil ram veya ssd/hdd arttıracak isen servise yollaman lazım.
Asus-Acer-Monster

Top Bottom