Neler Yeni

30 Bin ₺ Bütçe ile Iphone Önerisi

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
610
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar hepinize merhaba, halihazırda kullanmakta olduğum telefonu (Redmi 12C) değiştirecegim ve artık Iphone kullanmak istiyorum bugüne kadar hep Android kullandım ve Iphone'a geçme kararı aldım. Lütfen öneride bulunurken Android telefon onermeyin, İPhone'u instagramda vs. arayüzü daha iyi olduğu icin, arka kamera kalitesini beğendiğim için ve bataryaya önem vermediğim, oyun oynamadıgım için istiyorum. Bütçe tam olarak 30 bin ₺ 1 kuruş dahi çıkamam
Onerilerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum

bu paraya anca iphone 12 alırsın ama o telefona da 30k ya yakın vermek enayilikten başka nedir bilmiyorum. yurtdışı alabilirsen çok daha üst modelleri alırsın

Merhaba arkadaşlar hepinize merhaba, halihazırda kullanmakta olduğum telefonu (Redmi 12C) değiştirecegim ve artık Iphone kullanmak istiyorum bugüne kadar hep Android kullandım ve Iphone'a geçme kararı aldım. Lütfen öneride bulunurken Android telefon onermeyin, İPhone'u instagramda vs. arayüzü daha iyi olduğu icin, arka kamera kalitesini beğendiğim için ve bataryaya önem vermediğim, oyun oynamadıgım için istiyorum. Bütçe tam olarak 30 bin ₺ 1 kuruş dahi çıkamam
30k bütçeye 2.el ip13 öneririm çünkü ip12 fln alırsan 1-2 yıla güncelleme sıkıntısı yaşarsın ama o fiyata samsung s23 fln alabilirsin veya yakında s24 fe çıkacak onu bekle

30k bütçeye 2.el ip13 öneririm çünkü ip12 fln alırsan 1-2 yıla güncelleme sıkıntısı yaşarsın ama o fiyata samsung s23 fln alabilirsin veya yakında s24 fe çıkacak onu bekle
Hocam 13 ile 12nin arasında çok fark var mı

YD 15 PRO MAX alırdım.

Hocam onu actırmak vs çok para telefon parası kadar da actırmaya veremem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23 gelir mi hocam
Açtırma hocam. Zaten çift simli 8 ay kullanılıyor sanırım :) Kalan 4 ayda da yanında bir telefon taşırsın. Ya da hiç bulaşma iPhone'a, S23 Ultra Server kayıtlı al geç.

Tamamdır hocam öneriniz için teşekkür ederim
Açtırma hocam. Zaten çift simli 8 ay kullanılıyor sanırım :) Kalan 4 ayda da yanında bir telefon taşırsın. Ya da hiç bulaşma iPhone'a, S23 Ultra Server kayıtlı al geç.

ben tercıhımı s23 den yana yaptım YD bulasmak ıstemedım

Hocam onu actırmak vs çok para telefon parası kadar da actırmaya veremem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23 gelir mi hocam
ip12 den daha iyi emin ol ip13-14 ile kamera konusunda kıyaslanıyor güncelleme konusunda kafan rahat olur seni üzmez şu anki fiyatı ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,010
Üyeler
173,116
Son üye
unzake
Geri