Neler Yeni

Öneri 30 bin TL laptop önerisi

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
Selamlar canlarım, arkadaşım laptop almak istiyor ben çok anlamıyorum size danışmak istedim.

Yukarıda attığım laptop nasıldır daha iyisi varmıdır ?

drocco

80+ Bronze

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
bu fiyata 3070li var.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
bu fiyata 3070li var.
Depolama olarak 1tb olması çok daha makul olacaktır hocam. Yukarıdakinde 1tb depolama 64 gb ram bulunuyıor

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Şu nasıl ?

o fiayata 3050ti alınmaz aptallıktan başka bir şey olmaz bence...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depolama olarak 1tb olması çok daha makul olacaktır hocam. Yukarıdakinde 1tb depolama 64 gb ram bulunuyıor
depolamayı kendin de arttırabilirsin senin için önemli olan sistemdeki değişmez parçaların kalitesi...

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
depolamayı kendin de arttırabilirsin senin için önemli olan sistemdeki değişmez parçaların kalitesi...
Evet de kendim için değil arkadaşım için öneri arıyorum, anlamaz bu işlerden

drocco

80+ Bronze

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Anlamaz diye bir şey yok bunu kullanacak kişi hiç mi sorun yaşamaycak? Nasıl çözecek? Sen araba satın alıp direksiyona geçince her şey nasıl çözülmüyorsa bu da onunla aynı anlamak zorunda. 500gb bir süre yeter sonra da yeni bi m2 alıp servise yollayıp taktırır en kötüsü. Yani 30k para veriyorsunuz azıcık paranın değeri olsun.

Adam anlamıoyorum diyor inatla link atıp nasıl diyorsun :D 30k para verip 3050ti alacak ne yaşadınız... Günümüzde hangi oyunu oynayacaksın 3050ti ile 4gb biliyorsun değil o kart?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
Anlamaz diye bir şey yok bunu kullanacak kişi hiç mi sorun yaşamaycak? Nasıl çözecek? Sen araba satın alıp direksiyona geçince her şey nasıl çözülmüyorsa bu da onunla aynı anlamak zorunda. 500gb bir süre yeter sonra da yeni bi m2 alıp servise yollayıp taktırır en kötüsü. Yani 30k para veriyorsunuz azıcık paranın değeri olsun.

Adam anlamıoyorum diyor inatla link atıp nasıl diyorsun :D 30k para verip 3050ti alacak ne yaşadınız... Günümüzde hangi oyunu oynayacaksın 3050ti ile 4gb biliyorsun değil o kart?
Hocam mantıklı açıklama yapmamışsın. İnsan vardır bir kere alayım daha uğraşmayayım der, insan vardır alayım ilerde özelleştiririm der. Bu da alıp daha uğraşmak istemeyenden. Sorun yaşamadığı sürece, ekleme tamir vs. ile uğraşmmayacak türden.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Hocam mantıklı açıklama yapmamışsın. İnsan vardır bir kere alayım daha uğraşmayayım der, insan vardır alayım ilerde özelleştiririm der. Bu da alıp daha uğraşmak istemeyenden. Sorun yaşamadığı sürece, ekleme tamir vs. ile uğraşmmayacak türden.
Neyin mantıklı açıklaması? 31k ya 3050ti laptop atmışsın... Mantık demişsin çocuğun attığı sistemde 64gm ramın ne mantığı var :D Yani bi laptop alıp onu aldığın m2ile birlikte servise yollayıp taktırmak uğraşmak mı oluyor? Driverlerını nasıl kuracak bununla uğraşmayan yada freedos olarak alacak nasıl kuracak bunlarla uğraşamayan illaki bir yerlere götürüp yaptıracak madem öyle m2 için de servise yollasın bi zahmet.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
Neyin mantıklı açıklaması? 31k ya 3050ti laptop atmışsın... Mantık demişsin çocuğun attığı sistemde 64gm ramın ne mantığı var :D Yani bi laptop alıp onu aldığın m2ile birlikte servise yollayıp taktırmak uğraşmak mı oluyor? Driverlerını nasıl kuracak bununla uğraşmayan yada freedos olarak alacak nasıl kuracak bunlarla uğraşamayan illaki bir yerlere götürüp yaptıracak madem öyle m2 için de servise yollasın bi zahmet.
3060 ?

ve yukarıda dediğin şeyler googledan bakılarak yapılan şeyler :))

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
arkadaşa demiştim 3050 mevzusunu :)
madem google dan bakılarak yapabilme yetisine sahip m2 de aynı şekilde takılabilir hatta çokk daha kısa süren bir işlem :D

Top Bottom