reis task manager ssi atabilir misinCS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
bekliyorum hocambakıcam şimdi
ısı değerleri nasıl hocam sogutmasında problem olabilirevet bf 1 girdim yine %30 civarında
Monitörünün çözünürlüğü ile aynı çözünürlükte oyna, çözünürlüğü düşürme.CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
Güç planı ayarlarında belki bir üst limit koyulmuş olabilir;CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
En yüksek ayara da alsam 1920x1080de yapsam aynı fps 330Monitörünün çözünürlüğü ile aynı çözünürlükte oyna, çözünürlüğü düşürme.
Oyunun grafik ayarlarını yükselt.
Biri %95 diğeri %100 olarak değiştirdim bunlar değildiGüç planı ayarlarında belki bir üst limit koyulmuş olabilir;
Güç planı ayarlarında gelişmiş kısmını fotoğraftaki gibi açmanız lazım, bu pencerede en düşük ve en yüksek işlemci durumu diye iki yer var. En düşük olanı %5, en yüksek olanı %100 yapıverin, eğer zaten bu şekildeyse başka bir şeyleri kurcalamak gerekebilir.
En düşük olan sistemin boştaki hâlini temsil ediyor. En düşük olanı %5 yapın, sistem boştayken boşuna işlemciyi ve işlemci soğutucunuzu yormayın. Değiştirdikten sonra oyun içinde bir daha kontrol edin bakalım.En yüksek ayara da alsam 1920x1080de yapsam aynı fps 330
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri %95 diğeri %100 olarak değiştirdim bunlar değildi