%30 CPU KULLANIMI SORUNU

AliGKMEN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor

Ekler

• a.webp
    a.webp
    32.5 KB · Hit: 55
CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
Monitörünün çözünürlüğü ile aynı çözünürlükte oyna, çözünürlüğü düşürme.
Oyunun grafik ayarlarını yükselt.

Güç planı ayarlarında belki bir üst limit koyulmuş olabilir;
Güç planı ayarlarında gelişmiş kısmını fotoğraftaki gibi açmanız lazım, bu pencerede en düşük ve en yüksek işlemci durumu diye iki yer var. En düşük olanı %5, en yüksek olanı %100 yapıverin, eğer zaten bu şekildeyse başka bir şeyleri kurcalamak gerekebilir.

Ekler

• 1000029414.webp
    1000029414.webp
    26.5 KB · Hit: 24
Monitörünün çözünürlüğü ile aynı çözünürlükte oyna, çözünürlüğü düşürme.
Oyunun grafik ayarlarını yükselt.
En yüksek ayara da alsam 1920x1080de yapsam aynı fps 330
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç planı ayarlarında belki bir üst limit koyulmuş olabilir;
Güç planı ayarlarında gelişmiş kısmını fotoğraftaki gibi açmanız lazım, bu pencerede en düşük ve en yüksek işlemci durumu diye iki yer var. En düşük olanı %5, en yüksek olanı %100 yapıverin, eğer zaten bu şekildeyse başka bir şeyleri kurcalamak gerekebilir.
Biri %95 diğeri %100 olarak değiştirdim bunlar değildi

En yüksek ayara da alsam 1920x1080de yapsam aynı fps 330
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri %95 diğeri %100 olarak değiştirdim bunlar değildi
En düşük olan sistemin boştaki hâlini temsil ediyor. En düşük olanı %5 yapın, sistem boştayken boşuna işlemciyi ve işlemci soğutucunuzu yormayın. Değiştirdikten sonra oyun içinde bir daha kontrol edin bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,124
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri