Neler Yeni

Yardım 30 EURO SINIRI HAKKINDA TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Burak Taşdemir
dostum çok çok tecrübeli biri olarak sana sunu soyleyebılırım 1070 tl ham sipariş tutarın olursa eger yani vergisi isterse 1000 lira olsun farketmez

1070(aldıgın ürünler)+ eklenen vergi gecer gümrükten ayda 5 tane bu sekılde alısverıs yapabılırsın. aynı tc üzerine
örnegin 1070 üstü herhangi bi tutar ki temu izin vermiyor bu siparisi olusturmana diyelımkı olusturdun gümrükte kalır bu kadar basit.
sonuç olarak tek bir sipariş 30 euro, 5x30 = 150 euroluk aylık sınırımız olmuş oluyor. Yeter ki aynı üründen 2 den fazla almayalım anladığım bu şekilde teşekkürler..

fruko.gzz

80+ Silver
dostum çok çok tecrübeli biri olarak sana sunu soyleyebılırım 1070 tl ham sipariş tutarın olursa eger yani vergisi isterse 1000 lira olsun farketmez

1070(aldıgın ürünler)+ eklenen vergi gecer gümrükten ayda 5 tane bu sekılde alısverıs yapabılırsın. aynı tc üzerine
örnegin 1070 üstü herhangi bi tutar ki temu izin vermiyor bu siparisi olusturmana diyelımkı olusturdun gümrükte kalır bu kadar basit.
Aynı hesap üzerinden farklı tc ile sipariş geçtim bir şey olur mu adresler aynı ama

Top Bottom