Bilgisayar almak üzereyim fakat ne alacağım hakkında bilgim yok. Bilgisayar bileşenlerinden anlamıyorum . Bütçem monitör dahil 30 k. Güncel oyunları oynatan birazda geleceğe yatırım güncellenebilecek bir sistem öneren olur mu ?
monitör dahil diyorMonitöre ek bütçe bulsan
Bu sistem en mantıklısı.![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
peşin mi alacaksınızBilgisayar almak üzereyim fakat ne alacağım hakkında bilgim yok. Bilgisayar bileşenlerinden anlamıyorum . Bütçem monitör dahil 30 k. Güncel oyunları oynatan birazda geleceğe yatırım güncellenebilecek bir sistem öneren olur mu ?
Peşin hocammonitör dahil diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
peşin mi alacaksınız
taksitle mi
taksitle ise hangi banka minimum kaç taksit düşünüyorsunuz
Adama bütçe bulmasını söyledim zaten. yoksa 4060 lı sistem almak zorunda kalacak onuda kimse tavsiye etmez.monitör dahil diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
peşin mi alacaksınız
taksitle mi
taksitle ise hangi banka minimum kaç taksit düşünüyorsunuz
afedersin okumamışım tam yazıyıAdama bütçe bulmasını söyledim zaten. yoksa 4060 lı sistem almak zorunda kalacak onuda kimse tavsiye etmez.
Hocam birde işletim sistemi ne kadar tutuyor 4 bin varmı ? Win 10Monitöre ek bütçe bulsan
Bu sistem en mantıklısı.![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
deneme sürümü geliyor zatenHocam birde işletim sistemi ne kadar tutuyor 4 bin varmı ? Win 10
Orijinal olmayacak ama sıkıntı olmuyor mu ?Ona sakın para verme kendin kurarsın çok basit.
Yok hocam key alırsın 100 liraya bile var orijinal olur.Orijinal olmayacak ama sıkıntı olmuyor mu ?
Hocam 35 e çıksam attığınız sistem için monitör bulabilirmiyiz peki ?deneme sürümü geliyor zaten
istersen bedavaya isterse 20-30 tl ye aldığın kodlarla da etkinleştirebiliyorsun
işletim sistemini takma kafana
ama senin biraz artırman gerekecek bütçeyi bu sistemi tam manası ile almak için
Kralını bulursun. Zaten çıkmazsan 4060 lı bir sistem almak zorunda kalacaksın parana yazık değil mi?Hocam 35 e çıksam attığınız sistem için monitör bulabilirmiyiz peki ?